Viral Semasa

Ramai Fitnah Ungkit Isu Lama, Carl Minta Artis & Influencer Datang Minta Maaf

Ramai Fitnah Ungkit Isu Lama, Carl Minta Artis & Influencer Datang Minta Maaf 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Meskipun sudah beberapa hari kejadian melibatkan seorang gelandangan ‘disekolahkan’ oleh seorang usahawan berlalu, namun isu tersebut masih belum reda sepenuhnya. Sejak dari itu, ramai artis meluahkan rasa geram dengan tindakan Carl Samsudin yang disifatkan berlagak serta ‘kurang ajar’.


BACA: Tak Tahu Cerita Jangan Ganggu, Jofliam Akhirnya Berdepan Staf Carl Samsudin

Ramai Fitnah Ungkit Isu Lama, Carl Minta Artis & Influencer Datang Minta Maaf 2

Staf terpalit isu keluarkan kenyataan seakan-akan provokasi…Dah tampil mint maaf

Tak cukup dengan itu, nama lelaki berkenaan sekali lagi terpalit apabila salah seorang pekerjanya telah memuat naik beberapa Instagram Story yang seakan-akan berbaur ‘double meaning‘ ke atas individu bernama Cik Epal. Namun semalam, masing-masing telah pun tampil meminta maaf atas ketelanjuran kata tersebut.

Ramai Fitnah Ungkit Isu Lama, Carl Minta Artis & Influencer Datang Minta Maaf 3

Jangan fitnah saya lagi dengan komen anda yang tak tahu asal usul cerita dari 3 tahun lepas

Terbaru, Carl telah memuat naik kenyataan mengatakan segala isu berkaitan staf bawahannya telah pun diselesaikan. Dalam pada itu, usahawan tersebut turut menegur untuk netizen tidak terus menerus menabur fitnah selain mengaitkan isu beberapa tahun lepas. Dia juga menegaskan akan membuat kenyataan rasmi tentang kisah sebenarnya yang telah terjadi dalam masa terdekat.


Ramai Fitnah Ungkit Isu Lama, Carl Minta Artis & Influencer Datang Minta Maaf 4

Untuk influencer, artis yang telah sebar dan semarakkan lagi fitnah selama ini…Boleh mula jumpa saya

Bukan itu sahaja, Carl Samsudin turut menyeru kepada mana-mana artis atau influencer yang telah ambil bahagian dalam menyemarakkan lagi fitnah berkenaan untuk tampil bersemuka dengannya. Jelasnya peluang untuk meminta maaf secara terus masih lagi terbuka bermula hari ini.


Ramai Fitnah Ungkit Isu Lama, Carl Minta Artis & Influencer Datang Minta Maaf 5

Ramai Fitnah Ungkit Isu Lama, Carl Minta Artis & Influencer Datang Minta Maaf 6

Ramai Fitnah Ungkit Isu Lama, Carl Minta Artis & Influencer Datang Minta Maaf 7

Sumber: Instagram Carl Samsudin 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Gelaran The Stylo Violist Malaysia! Hebatnya Anak Muda Ini.🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook