Fesyen & Gaya Hidup Hiburan

“Tak Boleh Terima!”-Terpaksa Tebal Muka Jadi Host Di Majlis Elfaris Gara-Gara..

Sebut sahaja nama pelakon Awal Ashaari, pastinya di fikiran terus terlintas susuk visual artis yang tampan dan bergaya itu. Apa sahaja fesyen yang tak boleh digayakannya? Dari warna rambut yang pelik sehinggalah fesyen pakaian yang tidak masuk akal, pasti sahaja dapat digayakan penuh stylo. Namun begitu, belum pernah lagi Awal Ashaari menggayakan pakaian yang tidak berpas4ngan baju dan seluarnya.

BACA: “Perangai Eh Laki Bini Ni” – Aksi Scha Lapor Kaji Cuaca Buat Netizen Terhibur

Bagi mereka yang belum tahu, Awal Ashaari sebenarnya mempunyai masalah rabun warna. Antara masalah yang dihadapi oleh mereka yang rabun warna ini adalah, mereka akan mengalami kesukaran dalam membezakan warna terutamanya diantara warna terang dan warna gelap. Terbaru, Awal Ashaari ada berkongsi antara momen memaluk4n diakibatkan oleh masalah rabun warna yang dihidapinya itu.

Baru perasan pakai Tuxedo biru dengan jaket hitam! OMG, malunya!

Scha Alyahya yang dituduh tidak menegur kesalahan itu turut mempertahankan dirinya dan berjenaka untuk menyalahkan pembantu Awal atas ‘fesyen’ tersebut.

Saya takde masa dia bersiap tu…salahkan assistant dia

Selalu dilihat sebagai ikon fesyen Malaysia, Awal tidak dapat menerima kesalahan ini dan menyalahkan pembantunya yang tidak memeriksa terlebih dahulu. Para peminat ratanya terhibur dan meyakinkan Awal bahawa kesalahan tersebut tidak dapat dikesan langsung sehinggalah dia sendiri mendedahkannya.

Tak perasan sebab tak tengok Awal, tengok Scha je…cantik sangat

Mungkin seluar warna biru tu nak match dengan dengan baju biru Scha kot

Perasan tapi ingat nak dondonkan dengan warna baju Scha

Lain kali tag siap2 warna apa baju & seluar tu

Ok baru nak tanya fesyen baru ke tu sebelum baca kapsyen tadi

Kenapa bocor rahsia…rasanya tak perasan sebelum baca kapsyen

Sumber: awalashaari

like
1
love
3
haha
1
wow
sad
3
angry