Hiburan

“Perangai Eh Laki Bini Ni” – Aksi Scha Lapor Kaji Cuaca Buat Netizen Terhibur

Sebut sahaja nama Awal Ashaari dan Scha Alyahya tentu akan dikaitkannya dengan ‘relationship goals’ dek kerana keserasian mereka. Pas4ngan ini telah berkahwin pada 4 Mei 2012 di Pullman, Putrajaya selepas Awal melamar Scha secara live dalam program Propaganza dan telah pun mempunyai seorang anak perempuan sangat comel iaitu Lara Alana yang kini berumur 4 tahun.

BACA: “Lelaki Pula Kuat Membawang Isu Insurans” – Schawal & Ayda Buat Ramai Terhibur

Terbaru, Awal telah memuat naik video menerusi laman Instagram yang memaparkan gelagat Scha kononnya sedang membuat laporan kaji cuaca dengan suasana yang berangin kuat di satu tempat.

View this post on Instagram

Laporan kaji cuaca dari gunong melaporkan, hujan lebat ribut petir.. so semua dinasihatkan duduk rumah.. ingat, be safe guys!

A post shared by Awal Ashaari ® (@awalashaari) on

Dalam video tersebut Scha melaporkan tentang keadaan cuaca dari sebuah gunung yang hujan lebat bersama r1but pet1r dan menasihatkan agar orang ramai terus duduk di rumah. Tambah Scha, semua orang perlu sentiasa menjaga keselamatan diri.

Scha telah mengakhiri laporan kaji cuacanya dengan ucapan ‘OK Bye’ sebelum berlalu pergi dan Awal telah menunjukkan dari mana angin yang kuat itu datang.

Rata-rata netizen turut berasa terhibur dengan video yang dimuat naik oleh Awal dan memuji keserasian pas4ngan ini.

Korang sangatlah comel hahahaha

Merapu la korang laki bini

Beriya cakap pasal kaji cuaca, kakak belakang tu slumber lintas jalan

Perangai eh laki bini ni

Laki bini masuk air

Sumber : Instagram Awal Ashaari

like
love
haha
1
wow
sad
1
angry