Cinta & Perhubungan

Setiap Malam Layan Video Kereta, Isteri Ini Surprise Birthday Suami Nissan GTR!

Dapat suami isteri yang saling memahami ini pun kira rezeki juga malah menjadikan sesebuah rumahtangga itu lebih harmoni sekiranya mereka saling melengkapi antara satu sama lain. Itulah digambarkan dengan pas4ngan ini apabila si isteri yang juga pengasas produk kecantikan apabila bertindak membuat kejutan sempena hari lahir suaminya yang ke-28 tahun.

BACA :Β [VIDEO] Sebak! 12 Anak Suprise Mak Abah Kereta Baru, Ucapan Tu Paling Deep!

Wanita yang dikenali sebagai Yana Farida ini telah menghadiahkan suaminya sebuah kereta jenis Nissan GTR. Perkara itu dimuatnaik sendiri olehnya di Instagram untuk berkongsi momen tersebut bersama para pengikutnya di entri itu.

Alhamdulillah semua berjalan lancar (Swipe ke kiri untuk video seterusnya)

View this post on Instagram

Alhamdulillah semua berjalan dgn lancar seperti yg dirancang. ahahahahha. happy birthday in advance sayang ❀️ @trmzzimhmd . birthday mizi 4/6/19 tapinye alang2 kereta boleh ambil awal, so buat la awal 🀣 se lagi birthday dia harini puasa esok dah raya. nak tggu bday dia takut tak terbuat. b betul2 tulang belakang luxeperfectcover. kalau b tak support syg dalam bidang ni, mungkin syg tak mampu lagi nak beli kereta NISSAN GTR ni b. byk sgt pengorbanan b untuk YANZICOSMETICS. ni hadiah syg kpd b tanda terima kasih sbb b tak pernah give up untuk menaikkan luxeperfectcover πŸ˜… TQ sayang for everything ❀️ nantikan full video ye guys 😍😍😍 #luxeperfectcover #yanzicosmetics #10/05/19 . www.yanzicosmetics.com

A post shared by FOUNDER LUXE' COSMETICS (@yanafarida) on

Menurut kapsyen yang ditulis, dia berbuat demikian sebagai tanda penghargaan kerana suaminya itu telah banyak membantu dalam menjayakan perniagaan mereka selama ini.

Sayang tau lama dah B idamkan Nissan GTR

View this post on Instagram

Hari yg mendebar2kan tlh tiba. tiap hari selagi x slesai, debaran dia tiap saat terasa 🀣 . takut plan suprise utk husband x jadi 😭 Alhamdulillah ya Allah Kau permudahkan segala urusan ini. a big thanks to @danieridani n @zfrnrhm yg byk tolong i utk buatkan bnde ni menjadi ! πŸ˜… n TQ to @afhamapang utk vdeo ni 😍 Happy Birthday 28th in advance b @trmzzimhmd . syg terpaksa celebrate awal dsbbkan jadual krja kite mmg padat. bday b harini puasa esk dah raya which is 4/6/19. mmg x terbuat klau nk celebrate tepat2 pd bday b. syg harap b suke dgn suprise syg ni πŸ˜… Ni tnde terima kasih syg pd b. b ibarat tulang belakang YANZICOSMETICS. tanpa b, syg x kuat, syg x seberani skrg n LUXEPERFECTCOVER foundation x sehebat skrg. Terima kasih krn sggp tggl dgn krjaya yg b minat semata2 b nk tlg syg betul2 fokus utk teruskan bisnes ni. . Syg tau dh lama b idamkan NISSAN GTR. skrg syg dah jdkan ia realiti 😍 doh2 la malam2 duk buke video GTR berlumbe neh 🀣 nahh GTR dah depan mata ni ❀️ . Dah 2 tahun birthday b ddk dlm bulan puasa. masuk tahun ni dah 3 thn still dlm bulan puasa. n tahun sebelum ni syg x brkesempatan nak celebrate birthday b betul2. sbb b sibuk dgn jualan baju di ekspo2. kite nak jumpe pon x sempat kalau bulan puasa. dah 2 tahun syg merasa semua tu. pagi raya, peritnye rse b jd ZOMBIE sbb malam raya b x tido kire sale slme jualan sebln puasa n buat lelongan 🀣 yg berbezanya tahun ke 3 ni syg blh luang sepnjg masa syg dgn b, tahun ni b dah x perlu ddk di tapak booth. b dah byk usaha utk trus hidup selasa mcm skrg. syg tau b dah lme cuba cari hasil lain utk syg selalu disisi b dibulan puasa n raya nanti. (yes, my husband know how hard it is. bulan puasa jumpa time berbuka n sahur shje πŸ˜… n lepas solat raya tidur sbb kepenatan) semua tu jd kenangan terindah b. syg usaha yg termmpu syg utk penuhkan keinginan b memiliki kereta idaman b. you deserve it sayang ❀️ . Tahun ni thn ke 3, diberi kesempatan utk celebrate birthday b brsme family b disisi. sblm ni serious Yana x pernah bg husband hadiah πŸ˜” Alhamdulillah diberi peluang utk hadiahkan NISSAN GTR diusia 23 thn. TERIMA KASIH krn menjd SUAMI YG HEBAT n DADDY YG SGT PENYAYANG #luxeperfectcover www.yanzicosmetics.com

A post shared by FOUNDER LUXE' COSMETICS (@yanafarida) on

Tambah wanita ini lagi, suaminya itu sudah lama mengidamkan kereta ini sehingga setiap malam dia akan buka video GTR berlumba dan kini menjadi realiti.

Para netizen yang menonton video kejutan itu turut tumpang gembira dan mendoakan buat mereka di rungan komen entri tersebut.

Semoga perkahwinan ni kekal bahagia hingga jannah

Tahniah Yana! Bahagiakan suami part paling bestΒ 

Terbaik. Semoga murah rezeki lagi

Wow semoga berbahagia selalu & murah rezeki

Sumber : IG Yana Farida trmzzimhmd

like
1
love
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.