Hiburan

Serupa Ulat Beluncas, Gelagat Andi Bernadee Menari ‘Donde’ Buat Ramai Terhibur

Siapa saja tidak mengenali dengan salah seorang penyanyi Budak Baru Nak Up (BBNU), iaitu Andi Bernadee yang popular menerusi lagu ‘Satu Peluang’. Andi menjadi kegilaan ramai gadis di luar sana dek kerana ketampanan wajahnya. Dia juga gemar memuat naik foto dan video yang memaparkan dirinya menerusi laman Instagram untuk dikongsikan bersama para pengikut setianya.

BACA : “Macam Ayam” – Kongsi Foto 10 Years Challenge, Andi Bernadee Kena Bahan Teruk!

Terbaru, Andi telah berkongsi satu video baru memaparkan dirinya sedang membuat beberapa pergerakan dengan tambahan lagu latar yang bertajuk ‘Donde’.

Donde donde donde 

Andi berbuat demikian sambil memakai beg sandang bermula dari luar rumah sehinggalah ke dalam tandas dan juga di atas katilnya.

Ternyata apa yang dilakukan itu telah menarik perhatian ramai apabila rata-rata netizen turut terhibur melihat gelagatnya dan meningaIkan komen mereka menerusi entri tersebut.

Haha part kat katil kena sawan ke apa?

Macam ulat beluncas dah aku tengok

Perangai ye bebi perangai..ulang2 aku tengok

Hahaha dah kenapa macam ulat beluncas tu woii

Sumber : IG Andi Bernadee

like
love
1
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.