Semasa Viral

Seronok Akaun Yom Cecah 88 Ribu Pengikut, Ibu Kandung Yom Gilakan Populariti?

Berakhir sudah kemelut ‘perebut4n’ hak penjagaan Yom antara Datin Shahida dan Dato’ Aliff Syukri dengan ibu kandung kanak-kanak itu setelah kini Yom selamat dipulangkan ke pangkuan ibu kandungnya. Setelah lebih 2 minggu tinggal bersama ibu kandung, Yom kini dilihat semakin bahagia dan ceria melalui gambar-gambar yang dikongsikan di sebuah akaun IG rasmi milik kanak-kanak itu.

BACA: Gambar Baru Tersebar, Ramai Nampak Yom Lebih Bahagia Dengan Ibu Kandung?

Terkini, jumlah pengikut di IG Yom sudah mencecah 88 ribu orang dan hal itu telah dikongsikan ibunya di dalam satu posting.

Alhamdulillah dah cecah 88K…tak lama lagi kami buat paid review

Kapsyen tersebut membuatkan ramai mempersoal niat sebenar ibu kandung Yom yang kini masih tidak diketahui identiti sebenarnya. Ramai menyelar wanita itu hanya mengambil kesempatan kerana inginkan populariti seterusnya layak membuat paid review kerana jumlah pengikut yang sudah ramai.

Memang gila glamour ke? senang hidup.. beranak ditanggung.. anak org jaga 

Memang niat nak raih populariti kan.. boleh buat paid review

Kurang ajarnya.. tujuan ada IG sebab nak pergunakan anak ke 

Yom popular pun sebab mak ayah angkat dia 

Disebabkan itu, segelintir netizen telah berhasrat untuk menekan but4ng unfollow IG milik Yom kerana dikatakan menyampah dengan sikap ibu kandungnya.

Done unfollow.. gunakan orang lain utk kepentingan diri sendiri 

Bagus unfollow ramai2. Makin lama makin menyampah pulak

Namun begitu, ada juga netizen yang menyebelahi ibu kandung Yom dengan berfikiran positif dan menganggap kapsyen tersebut hanyalah sekadar sarkastik. Mereka juga menganggap tiada salahnya jika betul dia ingin membuat paid review memandangkan Yom disayangi ramai.

Mommy Yom perli je tu.. netizen yg suka kecam 

Pelik.. Dato’ Datin jaga complain.. mak kandung jaga pun complain

Sumber: IG qayyum_aliffshah

like
1
love
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.