Viral

Sendiri Yang Salah, Lepastu Viralkan Orang? Gadis Ini Buat Ramai Meluat Di FB

Antara lelaki dan wanita, golongan wanitalah yang sering dikaitkan dengan sikap ketidakcekapan dalam pemanduan. Seperti yang terjadi dan diviralkan di Facebook baru-baru ini, sikap seorang wanita yang bertindak menularkan akaun Facebook milik seorang lelaki yang mengkritik cara dia meletakkan kenderaan di sebuah tempat parkir telah memakan dirinya dan menjadi perhatian di media sosial.

 

BACA: “Nak, Salam Nak..” – Hanya Sebab Kereta, Abah Hulur Tangan Aku Tolak.. Terkilan!

Segalanya bermula apabila lelaki tersebut berkongsi gambar kereta kenari yang diparkir terlalu rapat dengan kereta Viva putih miliknya. Dek kerana bengang dengan pemandunya, lelaki ini telah berkongsi hal tersebut di sebuah group di Facebook dan mengkritik cara memarkir pemandu berkenaan yang tidak dikenalinya.

Parking macam beruk! Calar kereta aku siap kau 

Sehari kemudian, pemilik kenderaan kenari tersebut secara tidak langsung telah mendedahkan dirinya di group Facebook berkenaan apabila dia memviralkan akaun Facebook milik lelaki itu kerana bengang dilabel sebagai beruk.

Nak cari publisiti kan.. fitnah saya.. jatuhkan maruah aku 

Dia turut menyatakan lelaki ini telah memfitnahnya dan menegaskan bahawa kereta Viva tersebutlah yang memarkir dekat dengannya. Tindakan gadis ini akhirnya membuatkan ramai geli hati dan terdorong untuk mengkritik sikapnya, tak kurang juga yang menyindir dirinya di ruangan komen.

Alahai perempuan.. terang lagi bersuluh salah hang 

Kesian kau. Takyah bawak kereta senang

Hahaha cantik tak semestinya bijak 

Owner kenarilah b*doh.. viral keb*dohan sendiri 

Sumber: Facebook Raja Lepak 

2
like
2
love
57
haha
1
wow
1
sad
3
angry