Hiburan

Sekejap Kat Spain, Lepastu Siam Pula. Betul Ke Kilafairy Dibela Sugar Daddy?

Jika mengikuti laman Instagram milik selebriti popular Kilafairy, dia dilihat kerap ke luar negara dalam tempoh terdekat dan perkara itu telah mendatangkan sangkaan negatif sesetengah pihak. Mereka mendakwa Kilafairy telah ditaja ataupun ‘dibela’ oleh sugar daddy memandangkan dia sering menghadiri pelbagai acara yang diadakan di luar negara seperti di Sepanyol dan juga Thailand baru-baru ini.

BACA:ย โ€œAmelia Classy, Sorang Lagi Tu?โ€ – Gedik Dalam Foto, Kilafairy Dibahan Netizen

View this post on Instagram

Cak? ๐Ÿ™ˆ #trippinwithtarte #sephoralovestarte

A post shared by Kilafairy (@kilafairyofficial) on

‘Sugar daddy’ nak selit pun dah tak ada tempat

Kilafairy bagaimanapun telah menafikan dakwaan itu dan menjelaskan bahawa semua acara dan majlis yang dihadirinya itu sebagai mewakili Malaysia, bukannya atas tiket ‘seseorang’ seperti yang dikatakan ramai. Ini kerana setiap syarikat yang menjemputnya akan menaja segala kos perjalanan ke sana.

Tambah Kilafairy lagi, dia sudah biasa dengan kecaman netizen malah hanya mampu tergelak dan membiarkan saja perkara itu setiap kali berlaku. Walau apa pun yang terjadi, dia tidak dapat menutup mulut orang daripada berkata apa sahaja mengenai dirinya.

Begitu juga dengan isu pemakaiannya baru-baru ini yang menyerupai corak kuIit ular ketika menghadiri satu acara di New York. Kilafairy yang enggan mengulas lanjut tentang perkara itu tidak membaca segala kata-kata kritikan padanya meskipun memberi peluang pada netizen melontarkan komen mereka pada gambar tersebut. Apa yang penting baginya, dia hanya memakai apa yang dia rasa selesa.

Sumber: IG kilafairyofficial, mStar Online