Cinta & Perhubungan Hiburan

“Macam Lidi Pun Boyfriend Sayang”- Gara-Gara Kapsyen, Intan Najuwa Disindir

Sejak memegang watak utama menerusi drama bersiri ‘Hantu Punya Bos’ dan ‘Cinta Paksa Rela’, populariti Intan Najuwa semakin meningkat dan aktiviti hariannya di media sosial kini semakin menjadi perhatian ramai. Sebelum ini pernah dikecam teruk kerana tidak tahu mengisi minyak kereta, kini Intan sekali lagi mengundang kritikan ramai gara-gara satu posting yang dikongsikannya di Instagram.

BACA: “Belum Masak Lagi”- Intan Najuwa Dikritik Ramai Kerana Tak Tau Pam Minyak?

Macam lidi pun boyfriend sayang. K bye

Intan seolah-olah menujukan status itu kepada mereka yang sering mempertikaikan bentuk b4dan seseorang. Meskipun tubvhnya disifatkan kecil molek, namun dia bahagia kerana apa yang penting orang sekeliling masih menerimanya seadanya.

Mulut orang takleh tutup, aurat boleh tutup

Netizen bagaimanapun telah memberikan komen berupa sendiran pada gambar tersebut. Mereka meminta supaya Intan menjaga aurat dengan lebih baik dan tidak menayangkan pemakaian seketat itu.

50 sen pun mau tayang

Belum kahwin dik, semua sayang. Nanti dah dapat…

Meskipun ada yang memberikan komen menyebelahi pelakon itu, namun netizen tidak melepaskan peluang memberikan sindiran terhadap teman lelakinya. Pada mereka, sebelum berkahwin semuanya nampak indah dan nanti setelah berkahwin, semuanya tak akan sama seperti ketika zaman bercinta.

Boyfriend sayang? Itu yang nak dibanggakan? 

Sumber: IG intannajuwa, FB ERA (Malaysia)