Cinta & Perhubungan Santai

“Sebab Itu Aku Kahwin!”- Pujuk Wife Guna Lagu ‘Gatal’, Akim Buat Ramai Terhibur

Bergelar selebriti dan ibu bapa pada masa yang sama sebenarnya amat sukar untuk membahagikan masa. Tapi bagi p4sangan penyanyi yang dikenali menerusi program realiti Akademi Fantasia, Akim Ahmad dan Stacy atau nama Is1amnya, Ummu Syaikhah Stacy Anam, telah memaparkan sikap positif sebagai ibu bapa kepada anak angkat, Bella, 6, dan anak kandung mereka, Eshaal yang baru masuk usia 2 tahun.

BACA: “Bini Aku Malam Ni Fuh!” -Muat Naik Gambar Melucukan Stacy, Terhibur Lihat Akim Ahmad Sakat Isteri!

Selain kerap berkongsi perkembangan tentang anak-anak mereka, Akim dan Stacy juga kerap memuat naik foto dan video gurauan antara mereka kepada umum, yang mana turut memperlihatkan ikatan rumahtangga mereka sangat harmoni dan penuh kasih sayang.

Terbaru, Stacy ada memuat naik video gelagat pelantun lagu ‘Potret’ itu sewaktu ingin memujuk dirinya. Menurut kapsyen pada entri tersebut, Stacy mengadu pada netizen akan sikap suaminya yang tiba-tiba ‘sweet‘ jika mahu Stacy memenuhi permintaannya.

Beginilah si Bal4kim kalau ada dia mau suruh

Sambil memujuk Stacy dengan lagu spontannya itu, Akim juga pandai menggunakan ayat yang agak ‘gatal’ sehingga membuatkan isteri dan netizen terhibur dengan ragamnya itu.

Haha ayat tu gatal weh Akim

Alah…sweetnya la bah

Comelnya dapat laki camni…banyak moment happy

Punya sweet…bila la jodoh datang kasi nyanyi begini

Sumber: IG stacyanam

like
3
love
1
haha
wow
sad
angry