Hiburan Santai

[FOTO] “Gengster Paling Comel Tahun Ni!”- Sekitar Sambut4n Harijadi The Angguns

Setiap ibu bapa pastinya teruja untuk menyambut hari ulangtahun kelahiran anak masing-masing. Ada sahaja idea dan tema yang ditetapkan untuk menyambut hari yang istimewa itu. Para selebriti juga tidak terkecuali daripada keterujaan ini. Hari ini, genap usia 2 tahun pagi pas4ngan kembar Anggun Darleena dan Anggun Darleesa, anak saudara kepada pelakon jelita Anzalna Nasir dan Afifah Nasir.

BACA: [VIDEO] “Hahaha Kecik2 Dah Drama!”- Comel Betul!! Anak Saudara Anzalna Nasir, Anggun Darleena Buat-Buat Pengsan Bikin Netizen Naik Geram!

Sempena hari ulangtahun kelahiran ‘The Angguns’ yang ke-2 itu, Diana Nasir serta 4 lagi beradiknya, termasuk Anzalna dan Afifah telah mengadakan sambut4n harijadi yang bertemakan pyjamas bertempat di The Ritz-Carlton, Kuala Lumpur.

Pas4ngan kembar itu kelihatan begitu comel menggayakan onesie unicorn. Melalui laman sosial Instagram, Anzalna Nasir ada berkongsi entri sekitar sambut4n harijadi tersebut. Namun apa yang begitu mencuit hati netizen adalah video Afifah Nasir yang menjerit sehingga keluar suara jantan apabila dipukul oleh anak saudaranya itu.

Tahun ni ada kayu la pula…sampai terkeluar jeritan suara jantan Afifah

Berikut adalah komen netizen yang begitu terhibur dengan gelagat keluarga itu.

This year tukar mangsa Afifah Nasir

Tiap2 tahun Annguns akan cari mangsa baru!

Gengster paling comel untuk tahun ni

Hahaha video tu lawak gila

Sumber: IG anzalnanasir88

1
like
1
love
haha
1
wow
1
sad
2
angry