Hiburan

“Sarung Pelikat Abah Aku” – Suits Kotak-Kotak Fazura Jadi Bahan Jenaka Netizen

Nama selebriti cantik Nur Fazura tidak asing lagi dalam dunia hiburan di negara ini. Selain aktif berlakon dan menyertai beberapa buah event terkemuka di dalam mahupun luar negara, fesyen yang dig4yakan oleh Fazura seringkali mencuri tumpuan ramai. Lebih-lebih lagi Fazura gemar berkongsi foto-foto Outfit of the day (OOTD) di media sosial untuk dikongsikan bersama para pengikut setianya.

BACA : [VIDEO] Interframe Fazura & Sherry Berceloteh, Gelagat Lelaki Ini Curi Tumpuan!

Baru-baru ini Fazura telah berkongsi satu foto di Instagram yang memaparkan dirinya memakai sepasang suits bercorak kotak-kotak di sebuah lokasi.

Fazbulous di dalam hutan konkrit. Salah satu bahagian kegemaran saya dari koleksi KL Fashion Week 2018!

Ternyata foto yang dimuatnaik itu telah mencuri tumpuan ramai apabila rata-rata netizen menjadikan corak suits Fazura sebagai bahan jenaka menerusi ruangan komen entri di Facebook.

Kalau kat rumah, mak aku buat alas meja letak kuih raya ni

Sarung pelikat abah aku ke tu

Patut la aku nak beli lapik meja semalam tinggal 1 meter je..

Patut la kain pelikat aku hilang, di sini rupanya

Sumber : IG Nur Fazura FB ROTIKAYA

like
love
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.