Viral Hiburan

Saja Kenakan Pengantin Baru, Sepupu Sendiri Sorok Jam Loceng Bising Jam 2 Pagi

Saja Kenakan Pengantin Baru, Sepupu Sendiri Sorok Jam Loceng Bising Jam 2 Pagi 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Biasa kita dengar kisah kawan-kawan suka memberi hadiah perkahwinan yang bukan-bukan kepada pengantin. Niat mereka biasalah untuk mengusik raja sehari tersebut sewaktu sesi membuka hadiah bersama keluarga. Tapi kali ini lain pula usikan-usikan yang dilakukan di kalangan sepupu.


BACA: Diserbu Waktu Makeup Pengantin, MUA Naik Geram Mak Cik Suka Hati Sentuh Barang

Satu bilik bising dengan bunyi jam loceng…Pada malam perkahwinan pulak tu

Menerusi satu perkongsian video di TikTok, sepasang pengantin haru-biru pada malam pertama di hari pernikahan mereka. Mana tidaknya, satu bilik kedengaran bunyi bising pada jam 2 pagi dengan jam loceng yang tidak diketahui keberadaannya.

Saja Kenakan Pengantin Baru, Sepupu Sendiri Sorok Jam Loceng Bising Jam 2 Pagi 2

Sekali sepupu pengantin lelaki kenakan dengan sorok sebuah jam loceng

Rupa-rupanya, sepupu kepada pengantin lelaki telah menyorokkan sebuah jam loceng di dalam bilik tersebut iaitu di bawah meja. Dalam pada itu, kedua-duanya kelihatan agak terkejut selain berusaha untuk menutup deringan yang cukup kuat secepat mungkin kerana ia sangat mengganggu.


@emmaiqbal19

My husbands cousins hid alarms in our room on our wedding night😅 #fypシ #foryoupage #marriedcouple #browntiktok #desi #bride #pakistaniwedding

♬ Oh No – Kreepa

Hati-hati kot ada kamera tersembunyi sekali dalam tu…Tapi takpe diorang bukan dah tidur pun

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut terhibur melihat aksi pasangan pengantin berkenaan. Selain kasihan melihat mereka telah pun dikenakan keluarga sendiri, ramai yang sempat berkongsi cerita hampir sama. Secara keseluruhannya rakaman berkenaan telah meraih lebih 1 juta jumlah tontonan.


Saja Kenakan Pengantin Baru, Sepupu Sendiri Sorok Jam Loceng Bising Jam 2 Pagi 3

Saja Kenakan Pengantin Baru, Sepupu Sendiri Sorok Jam Loceng Bising Jam 2 Pagi 4

Saja Kenakan Pengantin Baru, Sepupu Sendiri Sorok Jam Loceng Bising Jam 2 Pagi 5

Sumber: TikTok Emma Iqbal 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah Bersuami
🔥[VIDEO] Paling Berani Di ‘Squid Game’, Ramai Bengang Plot Twist Watak Atuk TuaKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Menangis Di Live, Natizen Soal Kenapa Belum Ada Anak🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook