Cinta & Perhubungan International Viral

“Lompat Macam Baring Di Katil Saya”-Running Man Curiga Ayat Jong-kook Ke Ji-hyo

"Lompat Macam Baring Di Katil Saya"-Running Man Curiga Ayat Jong-kook Ke Ji-hyo 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Sudah sampai ke episod 570, ‘Running Man’ terus menghiburkan ramai meskipun setelah ketiadaan Lee Kwang-soo. Malahan tarikan utama rancangan ini kini beralih kepada hubungan mesra di antara Kim Jong-kook serta Song Ji-hyo di mana mereka sering kali diduga sedang menjalinkan percintaan. Bukan sekali dua ‘dikenenkan’ bersama, namun aktres berkenaan tenang melayan gosip yang tular.


BACA : Ji-hyo Susah Panjat Platform Tiada Sapa Yang Tolong, Netizen Teringat Kwang-soo

Lari dan lompat sahaja macam awak baring atas katil saya-Jong-kook

Bahkan pada tayangan kelmarin, mereka berdua terus menimbulkan rasa curiga bukan sahaja kepada penonton malahan di kalangan ahli lain juga. Saat sedang mengajar Ji-hyo cara untuk melepasi palang dalam sebuah permainan, secara tidak sengaja si gagah perkasa itu melontarkan dialog yang disyaki berunsurkan double meaning.

"Lompat Macam Baring Di Katil Saya"-Running Man Curiga Ayat Jong-kook Ke Ji-hyo 2

Maksudnya Ji-hyo dah pernah naik katil awak ke?-Jae-suk

Akibat dialog fishy berkaitan ‘katil’ itu, Jae-suk mula mempersoalkan apakah sebenarnya ada sesuatu yang terjadi kepada mereka berdua? Pertanyaan itu membuatkan Jong-kook naik angin sebelum turut memberikan pandangan tajam kepada Haha dan Se-chan yang asyik ‘membahan’ dari tepi gelanggang.


@onlyspartace

mans really brought this upon himself 😂 he just had to jump in to coach jihyo when jaesuk is alr doing so 💁‍♀️ #spartace #kimjongkook #songjihyo

♬ Minefields – Faouzia & John Legend

Dia yang sebut, dia yang marah

Walaupun kemungkinan adegan itu hanyalah tersilap cakap sahaja, ramai yang bersetuju andai kata kedua-duanya benar mempunyai perhubungan. Ada juga yang berseloroh mujur sahaja Kwang-soo tiada di situ. Kalau tidak, mungkin dia akan ‘membahan’ dengan lebih teruk.


"Lompat Macam Baring Di Katil Saya"-Running Man Curiga Ayat Jong-kook Ke Ji-hyo 3 "Lompat Macam Baring Di Katil Saya"-Running Man Curiga Ayat Jong-kook Ke Ji-hyo 4 "Lompat Macam Baring Di Katil Saya"-Running Man Curiga Ayat Jong-kook Ke Ji-hyo 5

Sumber : TikTok onlyspartaace

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah Bersuami
🔥[VIDEO] Paling Berani Di ‘Squid Game’, Ramai Bengang Plot Twist Watak Atuk TuaKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Menangis Di Live, Natizen Soal Kenapa Belum Ada Anak🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook