Viral Hiburan

[VIDEO] Duit Purple Ghaib Diterbangkan Belon, Ibu Sempat Terkilan Rupanya..

[VIDEO] Duit Purple Ghaib Diterbangkan Belon, Ibu Sempat Terkilan Rupanya.. 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Zaman sekarang, ramai sekali di luar sana yang gemar memilih perkhidmatan suprise delivery untuk menggembirakan orang tersayang. Malah terbaru sempat trending kejutan ‘duit terbang’ di serata media sosial yang betul-betul membuatkan ramai tak cukup nafas melihatnya.


BACA: Dapat Order Suprise Delivery, Peniaga Cemas Ditarik Masuk 3 Penyamun ‘19 Tahun’

Baru nak excited anak bagi suprise…Sekali tiba-tiba belon duit terbang tinggi

Seperti satu perkongsian di TikTok Talib Zamri, kegembiraan ibunya untuk meraikan kejutan sempena sambutan ulang tahun ibarat diragut serta-merta. Mana tidaknya, belon yang diikatkan dengan duit hadiah daripada anak tiba-tiba sahaja terbang tinggi sebelum sempat digapai.

[VIDEO] Duit Purple Ghaib Diterbangkan Belon, Ibu Sempat Terkilan Rupanya.. 2

Rupa-rupanya ibu kena prank saja, anak minta tarik duit dari jambangan bunga

Jelas kelihatan wanita yang sudah berusia itu terkilan sambil memandang jauh. Walau bagaimanapun, tiba-tiba dia diminta untuk menarik salah satu bunga dalam jambangan yang disediakan. Seakan-akan tidak percaya, kali ini kejutan berkenaan menjadi apabila berjaya mendapatkan duit yang betul. Manakala belon yang terbang tadi pula hanyalah prank semata-mata.


[VIDEO] Duit Purple Ghaib Diterbangkan Belon, Ibu Sempat Terkilan Rupanya.. 3

@ujangtalib83

#duitterbangkau#fypp #happybirthday #mymom

♬ Oh No – Kreepa

Kalau duit palsu, kesian dekat yang jumpa sebab tak laku…Tengok maknya muka cuak

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terkejut melihat kejadian berkenaan. Selain mengakui turut merasa tertipu dengan kejutan tersebut, ramai kasihan melihat wajah si mak itu yang jelas terkilan pada awalnya.


[VIDEO] Duit Purple Ghaib Diterbangkan Belon, Ibu Sempat Terkilan Rupanya.. 4

[VIDEO] Duit Purple Ghaib Diterbangkan Belon, Ibu Sempat Terkilan Rupanya.. 5

[VIDEO] Duit Purple Ghaib Diterbangkan Belon, Ibu Sempat Terkilan Rupanya.. 6

Sumber: TikTok Talib Zamri 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah Bersuami
🔥[VIDEO] Paling Berani Di ‘Squid Game’, Ramai Bengang Plot Twist Watak Atuk TuaKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Menangis Di Live, Natizen Soal Kenapa Belum Ada Anak🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook