Cinta & Perhubungan Hiburan

Rumah Tangga Bergolak, Nadya Syahera Nak Baiki Diri.. Rela Berbaik Dengan Suami

Pada bulan lalu, hangat diperkatakan di segenap media sosial tentang pergolakan rumah tangga yang melanda aktres Nadya Syahera dengan Fizul Nawi. Keadaan semakin panas apabila suaminya membuat undian di Instastory bertanyakan sama ada adakah mereka perlu berpisah atau tidak. Terbaru, Nadya menjelaskan bahawa mereka sudah tinggal sebumbung selepas mendedahkan keselingkuhan suaminya itu.

BACA : [VIDEO] “Latah Tahap Dewa!”- Aksi Nadya Syahera Disakat Buat Netizen Terbahak

Dalam proses selesaikan kemelut

Menurut pelakon drama ‘Setelah TerIafaznya Akad’ itu, dia dan suaminya juga seorang ahli perniagaan kini dalam proses membaik pulih hubungan mereka serta menyelesaikan kemelut yang berlaku.

Saya cuba perbaiki diri

Tambah pelakon berusia 26 tahu ini, suaminya semakin faham apa yang dilakukan itu adalah satu perkara salah dan tidak sewajarnya berlaku. Disebabkan itu jugalah Nadya memberi peluang kedua kepada suaminya untuk memperbetulkan keadaan.

Jika usaha ini gagal, saya reda..

Dalam pada itu, Nadya seboleh-bolehnya tidak mahu berpisah malah dia cuba sehabis baik untuk mempertahankan perkahwinannya yang dibina pada 25 September 2015. Ahli keluaga kedua-dua belah pihak sentiasa memberikan nasihat kepada mereka.

Menjengah ke IG Fizul pula, kelihatan kelibat Nadya dalam video yang dikongsikan menerusi Instastory. Malah, 3 hari lalu suami isteri ini turut menghadiri majlis rumah terbuka rakan mereka.

Bulan lalu, Nadya memberitahu hampir sebulan suaminya tidak pulang ke rumah dan mendakwa Fizul menjalinkan hubungan dengan seorang gadis yang dipercayai Instafamous kira-kira seminggu sebelum Aidilfitri. Hasil perkahwinan selama 4 tahun ini, mereka dikurniakan 2 orang cahaya mata iaitu Aleena Rose dan juga Mohamad Dayyan.

Sumber : Harian Metro Fizul Nawi

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Telegram