Inspirasi

“Rebut Balik Kebahagiaan”- Teguran Lelaki Ini Buat Sharnaaz Ahmad Sentap Habis!

Ramai pastinya sudah tahu tentang k0nflik yang melanda rumah tangga Sharnaaz Ahmad serta isterinya, Noor Nabila. Meskipun kedua-dua belah pihak tidak membuat sebarang pengakuan, namun adegan perli memerli di instastory pas4ngan ini seakan memperkuatkan lagi spekul4si bahawa rumah tangga mereka sememangnya bagai retak menanti belah. Tidak tahu mana silapnya namun ramai yang berharap agar ia segera diselesaikan.

Baca : “Jangan Menidakkan K4um Adam Sebagai Ketua..”- Ini Pesanan Sharnaaz Pada Nabila

Menerusi satu posting milik seorang lelaki di Facebook hari ini, dia nampaknya tampil menyuarakan pendapatnya berkaitan masalah rumah tangga yang dihadapi oleh Sharnaaz Ahmad. Sedih dengan keadaan Sharnaaz Ahmad ketika ini, dia sempat memberikan pesanan yang sangat padu.

Aku tersentuh…segarang-garang dia, kalah dengan wajah isteri & anak

Banyak hal mak kita tak suka isteri…Jadilah pemimpin tegas

Kena fahamkan wife…kau watak utama dalam isu ni

Orang lain kena hormat pendirian pas4ngan kau

Salah siapa pun, kau marah dar4h daging kau dulu…macam tu juga dalam rumah tangga

Konsep “anak aku tak salah”, buatkan keadaan rumah tangga bergolak makin p4rah

Tegas itu penting…belajarlah konsep defend p4sangan kita

Waktu aku duduk dengan mertua, aku faham aku bukan ketua dalam rumah

Rumah tangga kau, biar kau dengan isteri je yang berguling-guling

Kalau pas4ngan melampau, kau slow talk…tunjuk kita p4sangan yang baik

Aku kecewa dengan Sharnaaz sebab dia lemah

Rebutlah balik kebahagiaan kau…jangan biar orang lain buat keputusan

Netizen juga bersetuju dengan pendapat lelaki tersebut dan ada juga yang berkongsi pendapat mereka sendiri.

Baguslah Jebat tak kasar dengan anak bini tapi kenalah bertegas

Orang lelaki yang nampak garang, kasar dan mulut pukasa sebenarnya ada taman dalam hati

Salah ke tak salah, pergilah pujuk wife tu

Sumber : Facebook Putera Noor Muhammad Raihan

[instagram-feed]