Viral Inspirasi International

Pernah Dibenci & Dituduh Overshadow Ji-hyo, Sikap Baik So-min Kini Terdedah

Pernah Dibenci & Dituduh Overshadow Ji-hyo, Sikap Baik So-min Kini Terdedah 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Apabila Kang Gary mengumumkan keluar ‘Running Man’, tidak lama kemudian Jeon So-min dan Yang Se-chan diserap masuk sebagai ahli baru. Namun di awal kemunculan, mereka berdua telah dikecam teruk berani bergurau kasar walhal baru sahaja menyertai rancangan tersebut. Bagi aktres berkenaan pula, rasa benci peminat sampai terbawa-bawa ke sebuah sesi fan meeting apabila dia dilontarkan tohmahan melampau.

BACA : Rating Running Man Mencanak, Jihyo Tayang Tuah Main Jambatan Kaca Squid Game

So-min pernah dianggap overshadow Ji-hyo

Sedarkah anda selepas ahli baru itu sertai ‘Running Man‘, screentime Ji-hyo boleh dikatakan sangat singkat? Akibatnya, So-min pula dituduh telah overshadow ketika rakaman penggambaran dilakukan sehingga ada haters tergamak mendesaknya keluar daripada team tersebut. Pun begitu, ia tidak mematahkan semangatnya menghiburkan penonton dengan lagak lucu dan baru-baru ini nama selebriti tersebut kembali menjadi sorotan.


Pernah Dibenci & Dituduh Overshadow Ji-hyo, Sikap Baik So-min Kini Terdedah 2

Pernah Dibenci & Dituduh Overshadow Ji-hyo, Sikap Baik So-min Kini Terdedah 3

Sikap So-min di sebuah set penggambaran drama didedahkan ibu seorang pelakon cilik

Sedang melakukan penggambaran sebuah drama bersama pelakon cilik bernama Kim Yoon-seul, mereka berdua dikatakan mempunyai bonding yang sangat rapat. Dalam cuaca panas terik, So-min dipuji kerana sanggup bersila dan memangku kanak-kanak tersebut di atas jalan tar selain enggan berganjak walaupun sudah dinasihati usah berbuat begitu.


“Saya dah cakap dengan So-min tak perlu susah-susah pangku Yoon-seul. Tapi dia terus kata it’s okey. Dia memang baik. Sentiasa jaga dan prihatin” – Ibu Yoon-seul

Pernah Dibenci & Dituduh Overshadow Ji-hyo, Sikap Baik So-min Kini Terdedah 4

Rasa bertuah dapat kerja dengan So-min

Tidak cukup sekali, kebaikan So-min pada hari-hari seterusnya terus didedahkan. Meskipun mempunyai jarak umur yang jauh, aktres berkenaan melayani budak perempuan itu dengan sangat baik. Malahan dia tidak membiarkan Yoon-seul keseorangan dan kerap berbual sesama sendiri.

Sumber : Portal sbs star, kimchi daily & Instagram yunseul14 mom

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tersasul Panggil Kamal Adli ‘Sayang’ Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu
🔥Berkali Ranapkan Cubaan Gol JDT, Kekacakan Kevin Mendoza Buat Ramai Tak Keruan
🔥[VIDEO] Mak Engku Jiwai Watak Saat Shooting, Tertampar Muka Amelina Betul-Betul

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook