Cinta & Perhubungan Semasa

“Patutnya Tampar Bini Kau”- Niat Nak Viral Perampas, Tapi Sendiri Kena Kecam!

Sudah menjadi lumrah, rumahtangga sememangnya tidak lekang daripada dibelenggu masalah. Masalah boleh terjadi dalam banyak perkara antaranya yang melibatkan kewangan, anak, ibu mertua, dan yang paling sering terjadi adalah kehadiran orang ketiga. Namun, seperti kata pepatah tepuk sebelah tangan takkan berbunyi, itulah yang sesuai digambarkan dengan situasi dihadapi seorang suami ini.

BACA: “Menyampah Baca” – Karangan Love Story Budak 12 Tahun Ini Buat Ramai Meluat

Lelaki ini telah mendedahkan di Twitter gambar perbualan di Whatsapp antara isterinya dengan seorang lelaki yang didakwanya sebagai perampas. Tak cukup dengan itu, dia meminta orang ramai memviralkan wajah lelaki tersebut.

Lelaki tak guna ni cuba rosakkan rumah tangga aku 

Lelaki yang dikatakan merampas isterinya 

Masih nak tegakkan benang basah 

Antara perbualan mesra lelaki tersebut dengan isterinya 

Dia tak tau ke dia rampas you dari I

Perkongsian si suami ini bagaimanapun menerima sindiran daripada orang ramai di rungan komen.

Kalau marahkan nyamuk jangan bakar kelambunya 

Kek takkan tersedia kalau takda orang buat 

Menurut netizen, lelaki ini tidak sepatutnya meletakkan kesalahan tersebut pada pihak si lelaki semata-mata bilamana sudah jelas isterinya sendiri seronok melayan lelaki tersebut.

Dah bini kau yang melayan. Tak faham lagi ke?

Gambar sekadar hiasan

Kenapa tak viralkan wife sekali sebab melayan 

Patutnya tampar muka bini kau. Bukan viral 

Apa yang pasti, si suami ini terlalu but@ untuk menilai kesalahan isteri dan hanya nampak kesalahan di pihak lain.

Aku bukan apa, geram bini orang pun nak kacau 

Memandangkan ramai yang memberikan kecaman terhadapnya di ruangan komen, lelaki ini akhirnya mendedahkan cerita sebenar.

4 Dec 2018, aku cakap.. ‘kalaulah curang… jatuhlah talak 1’ 

28 Dec 2018.. rampas phone dia  

Gambar sekadar hiasan

Sedih.. selama ni dia tahu dia dah jatuh talak 

Dah kau ganggu isteri aku tu ngaku jelah 

Laki jenis apa nak bercinta dengan isteri orang? 

Sumber: Twitter azimsyahmiii

like
2
love
7
haha
2
wow
2
sad
1
angry