Hiburan

“Patutlah Call Tak Angkat”- Lawak Bila Shuib Jumpa Barber Sebijik Zizan!

Sejak motor Ysuku Shuib ‘dibecakan’ oleh Siti Sarah, Zizan seronok membahan rakannya itu di media sosial. Tidak berakhir di situ, gurauan usik-mengusik antara mereka yang sering berkongsi gambar silam rakan masing-masing di Instagram terus berlanjutan sehingga ke hari ini. Terbaru, Shuib telah berkongsi gambar memaparkan seorang penggunt1ng rambut warga asing yang mempunyai wajah seiras Zizan Razak.

BACA: Minta Izin Siti Sarah Nak Beli Motor Ysuku, Shuib Sepahtu Dikatakan Dayus!

Patutlah call tak angkat, sibuk kat saloon

Bukan sahaja di mata Shuib, malah netizen juga tidak menafikan iras wajah lelaki dalam gambar itu memang menyerupai wajah Zizan. Di ruangan komen, ramai yang menyatakan perkara itu dan turut terhibur dengan gurauan Shuib, termasuklah rakan artis.

Buat part time tak cover hidung kan dah kantoi

Sebijik Zizan ke memang Zizan ni?

Dalam pada itu, Zizan juga tidak melepaskan peluang untuk mengenakan semula rakannya itu di Instagram.

 Lihatlah 1st customer saya pelakon Vietnam. Hensem tak? 

Terdahulu, Zizan juga pernah menggunakan topik salun rambut ketika mengusik Shuib dalam postingnya sebelum ini. Melalui kapsyen, Zizan telah menggelarkan Shuib sebagai seorang peguam yang baru selesai menjalani treatment di sebuah salun rambut.

Dia baru keluar saloon, rambut baru katanya

Sumber: IG zizanrazak869, shuibsepahtu