Hiburan

[VIDEO] “Aliff Tengok Ni Membara Nak Rujuk” – Ligat Menari, Bella Curi Tumpuan!

Walaupun bergelar status janda pada usia muda, namun itu bukanlah penghalang buat Bella Astillah yang juga bekas isteri kepada Aliff Aziz terus bangkit. Selepas berpisah dengan aktor dari Singapura itu, kehidupan Bella dilihat semakin bahagia dan murah rezeki apabila dia dapat banyak tawaran berkerja. Terbaru, Bella ada berkongsi video dia menari secara suka-suka bersama rakan-rakannya di Instagram.

BACA : “Walau Apa Pun, Dia Masih Ayah Kepada Anak Saya” – Bella Astillah Backup Duda

Kami buat ni suka-suka je

View this post on Instagram

We’re just doing this for fun okayy? thank you girls ❤️

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

Dalam video tersebut, Bella bersama 4 orang rakan serta adiknya iaitu Didi Astillah sedang rancak menari mengikut rentak lagu Korea popular iaitu ‘Boy With Luv’ daripada kumpulan BTS bersama Halsey.

Time sh00t video, time tu la baru practice step!

Didi juga tidak ketinggalan untuk berkongsi sedutan daripada video tersebut di IG miliknya. Menurut Didi, video ini dirakam secara suka-suka dan mereka sangat enjoy dengan tarian tersebut.

Aliff tengok ni haaa membara nak rujuk

Kelincahan mereka menari itu jelas sekali telah meraih tumpuan ramai apabila para netizen membanjiri ruangan komen IG miliknya dan ada yang tidak sangka Bella boleh berbuat demikian.

Mesti Aliff tak kelip2 mata tengok..macam Korea Malaysia

Terbaik Bella..I dapat rasa tendangan you tu

Malah mereka turut tidak ketinggalan untuk memuji kelincahan Bella menari bersama rakan-rakannya di beberapa lokasi di ibu negara.

Sumber : IG Bella Astillah Didi Astillah

Nak lagi cerita-cerita viral?

Install Kisah Dunia
×