Cinta & Perhubungan Hiburan

Panas! Netizen Dedahkan ‘Skandal Ukraine’ Zul Ariffin Rupanya Penari B*gel?

Sejak dahulu, pelakon pujaan wanita, Zul Ariffin sering diburu kontroversi dan dikaitkan dengan ramai selebriti popular. Selepas perhubungannya bersama pelakon cantik Zahirah Macwilson terputus ditengah jalan, tiada perkhabaran bahawa Zul Ariffin telah menemui kekasih hati yang baru. Walau bagaimanapun, semalam satu Malaysia telah digemparkan dengan beberapa keping foto yang mendatangkan persoalan sama ada benar Zul Ariffin telah berkahwin dengan seorang wanita warganegara Ukraine.

BACA: “Eh Sabar Boss Nak Jadi Backup Dancer Pon”-Lawak Zul Ariffin Sakat Azira Shafinaz ‘Curi’ Perhatian Ramai!

Menurut sebuah akaun Instagram terkenal, seorang kenalan kepada wanita Ukraine tersebut telah menghantar gambar tersebut kepadanya untuk mengesahkan perkahwinan mereka memandangkan di salah satu story Instagram wanita Ukraine yang dikenali sebagai Glembotska itu, ada menggelar Zul Ariffin sebagai suaminya.

Berhubungan kontroversi itu, sebuah akhbar tempatan telah menghubungi Zul Ariffin sendiri untuk mendapatkan kepastian dan komen daripada pelakon itu. Namun, pelakon tersebut enggan memberikan sebarang komen mengenai isu itu dan menganggap gosip itu direka oleh mereka yang terdesak untuk mendapatkan perhatian.

Melalui akaun Instagram yang sama, turut didedahkan sebuah video yang menunjukkan wanita yang mendakwa Zul Ariffin suaminya itu sedang menari seolah-olah dia bekerja sebagai penari b*gel (stripper) di sebuah kelab. Pendedahan tersebut mendapat reaksi yang panas yang daripada netizen. Ratanya mengandaikan Zul Ariffin bertemu wanita tersebut semasa mengunjungi kelab wanita tersebut bekerja dan bukannya ketika di pusat latihan Muay Thai seperti yang didakwa sebelum ini.

Kawan Glembot dengan gf bang Jul

Wow…pandai menari lah gf bang Zul kita

Macam ni laa baru taste bang Jul

Lorh penari b*gel ke gf dia

Terus geli dengan Julripin tu…memang tak la tengok cite dia lagi

Tau dah Julripin suka yang flat

Ni mesti Julripin gi club jumpa perempuan ni lah ni

Sumber: IG sisturz_stalker, IG makcik_puakabharian

like
love
3
haha
wow
sad
angry