Hiburan

Padam Foto Suami & Buat Status ‘Deep’, Natasha Hudson Bagi Bayangan Berpisah?

Padam Foto Suami & Buat Status 'Deep', Natasha Hudson Bagi Bayangan Berpisah? 1
Portal Cari Jodoh Muslim

Sharing is caring!

Pada Disember 2018, pelakon Natasha Hudson telah dilaporkan melangsungkan perkahwinan kali keempatnya bersama seorang usahawan dari Kelantan iaitu Noor Nashriq Sekarnor. Kakak kepada pelakon Tania Hudson itu juga dilihat sering berkongsi moment indah bersama suami tercinta selepas itu. Namun terbaharu, tindakannya yang memadam gambar bersama lelaki itu di media sosial telah mencetuskan tanda tanya mengenai status sebenar rumah tangga mereka.

BACA: [VIDEO] Enggan Berpisah Dengan Nabila, Sharnaaz Minta Maaf Pula Pada Jebat!

Difahamkan, perkara itu berjaya dihidu selepas melihat aktres itu sering memuat naik status berbaur luahan rasa tentang konflik yang biasa dialami oleh suami isteri. Dalam kemaskini terbaharu, Natasha juga ada menjawab pertanyaan daripada seorang pengikut di Instagram tentang cara untuk berhadapan masalah rumah tangga.


Padam Foto Suami & Buat Status 'Deep', Natasha Hudson Bagi Bayangan Berpisah? 2

Soalannya, bagaimana jika suami sudah tidak mencintai kita? Jawapan saya lari daripada situasi itu dan tinggalkan dia (sebab saya sudah melakukannya)

Menurut Instagram Story, Natasha telah memberikan nasihat buat mereka yang menghadapi masalah berikut agar jangan membuang masa untuk sesuatu yang tidak memberikan faedah. Bahkan dalam situasi berikut, dia juga menyarankan para isteri untuk mencari kebahagiaan sendiri dan lari tinggalkan masalah itu sebagaimana yang dia telah lakukan.

Padam Foto Suami & Buat Status 'Deep', Natasha Hudson Bagi Bayangan Berpisah? 3

“Percaya ini masa yang tepat”

Dalam masa yang sama, dia juga pernah memuat naik kapsyen dalam posting terbaharu memberitahu yang dia enggan menjalani kehidupan dalam keadaan bersedih. Tambahnya, itulah masa yang dirasakan tepat untuk dirinya sedar bahawa sesuatu itu tidak akan kekal seperti yang dimahukan. Bagaimanapun, dia masih mendoakan yang terbaik untuk dia dan seseorang.


Padam Foto Suami & Buat Status 'Deep', Natasha Hudson Bagi Bayangan Berpisah? 4

Padam Foto Suami & Buat Status 'Deep', Natasha Hudson Bagi Bayangan Berpisah? 5 Padam Foto Suami & Buat Status 'Deep', Natasha Hudson Bagi Bayangan Berpisah? 6

Sumber: IG Natasha Hudson


Kisah Dunia Advertisement Slot

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram


Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya