Semasa

Nyawa Siti Masitah Melayang Akibat Dend4m, Suspek Rupanya Kenalan Keluarga!

Kej4m dan tidak berhati perut. Itulah sifat yang boleh digambarkan bagi suspek yang bertanggungjawab atas kem4tian tragis kanak-kanak perempuan berusia 11 tahun, Siti Masitah Ibrahim yang ditemui di sebuah ladang kelapa sawit di Kampung Tanjung Medang Hilir, Pekan pada Sabtu lepas. Menerusi laporan pihak p0lis, penjenayah yang telah diberkas pada 31 Januari lalu juga mengaku menghentak mangsa dengan menggunakan sebatang kayu tumpul.

BACA: 11 Hari Hilang.. Bila Jumpa Tangan & Kaki Berikat, Organ Hilang, Kepala Putus

Menceritakan semula kisah pada hari kehilangan anaknya itu, ibu mangsa, Norasiah Abdul Manan berkata yang dia pernah bertindak melutut dan merayu pada suspek yang dikenali sebagai Assom agar memulangkan semula anaknya sebaik diberkas. Rupanya Assom juga adalah kenalan rapat keluarga mangsa dan pernah bermalam di rumah mereka.

Berlutut merayu…suspek tetap berkeras mengatakan yang dia tak tahu

Layan dengan baik…dapat balasan yang sangat buruk

Dalam pada itu, hasil siasatan pihak p0lis mendapati yang suspek telah memb*nuh kanak-kanak terbabit dengan bermotifkan dend4m kepada ahli keluarga mangsa. Manakala hasil bed4h siasat mendapati yang mangsa m4ti akibat kecederaan serius di kepalanya.

Sumber: Harian Metro

[instagram-feed]