Hiburan

“Nasib Tak Terkeluar Biji Mata” – Mawar Panik Habis Dapat Kejutan Anuar Zain

Siapa saja tidak suka dengan kejutan yang tidak disangka-sangka. Lebih-lebih lagi jika kejutan itu dibuat dengan kehadiran artis pujaan kita sendiri. Begitulah yang dilakukan oleh pelakon dan usahawan Fizo Omar terhadap isteri tercintanya sewaktu mereka sedang makan malam bersama rakan-rakannya menerusi video yang dimuatnaik di Instagram untuk berkongsi reaksi terkejut Mawar.

BACA : “Fesyen Apakah?”-Pakai Skirt & Legging Di London, Fesyen Mawar Fareeda Dikritik

Nasib tak terkeluaq biji mata bini cheq

View this post on Instagram

Nasib baik tak terkeluaq biji mata bini cheq! . Finally plan berjalan lancar nak buat suprise to madam rose @mawar_karim Yang minat gila2 yak mattt dgn @anuarzain70 ni. . Dpt tgk Abg Anuar Zain depan2 terus panik sampai terus kenyang.lawak btui bini cheq ni.apa2 pun tqvm kpd abg Echam n kak wawa @signorina.luglio yg baeknya punya plan n siap masak utk dinner smua. Kak, nasib baik bini cheq tdoq tak mengigau nyanyi lagu ‘lelaki ini’ malam tadi. . Btw,kalau korang nak tahu,Abg Nuar ni sgt humble,soft spoken n respect people, no wonder la branding Anuar Zain sgt strong n exclusive.i love the way he appreciate his fans, semalam kami dok sembang psl bisnes smpai awal pagi jugaklah.respect dgn Abg Nuar yg dah establish pun tetap pg belajar buat bisnes.wish u all da best Abg with ur serum product @alleviermy . . Korang smua boleh follow abg nuar @anuarzain70 sebelum dia private blk dia punya ig tu.

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

Menurut kapsyen Fizo, dia membuat kejutan tersebut kerana Mawar sangat meminati penyanyi yang popular menerusi lagu Ketulusan Hati itu dan semuanya berjalan dengan lancar.

Speechless jumpa Anuar Zain punya pasal rasa blushing

Tak tau Abang Anuar nak datang sampai tersedak nasib tak tercekik

Jelas sekali, video kejutan yang dikongsikan itu telah menarik perhatian ramai apabila rata-rata mereka rasa cemburu kerana dapat berjumpa penyanyi berkarisma tersebut.

Seronoknya jumpa abang Anuar Zain depan2..cemburu

Tak puas tengok..ulang2 tengok Mawar terkejut

Sampai merah muka mem..

Mawar tak tentu arah dibuatnya..

Video yang dikongsikan itu turut mendapat respon daripada Anuar Zain sendiri apabila dia meninggaIkan komen di ruangan entri tersebut.

Thank you Mawar..bagus berjumpa awak tadi..

Sumber : IG fizoomar & mawar_karim