Cinta & Perhubungan Inspirasi

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

Sharing is caring!

Apabila berbicara tentang soal persiapan majlis perkahwinan, pihak perempuan selalunya dikaitkan lebuh teruja berbanding lelaki. Daripada tema perkahwinan, lokasi photoshoot, dan sebagainya akan banyak dicadangkan oleh wanita kerana majlis akan dibuat di sebelah pihak mereka terlebih dahulu. Namun lain pula dengan kisah seorang lelaki ini apabila dia sendiri yang teruja untuk merealisasikan impian sejak kecil pada majlis akad nikahnya baru-baru ini. Comel kan?

BACA: [FOTO] 10 Tema Photoshoot Gempak & Kreatif Yang Korang Boleh Cuba!

Garden wedding theme ni aku idam sejak kecil…

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

Pada Sabtu yang lalu, saudara Ameen Azizul telah sah menjadi suami kepada p4sangan hatinya dalam satu majlis akad nikah yang sangat istimewa iaitu konsep majlis dalam taman.

Sekitar majlis akad…Alhamdulillah semuanya berjalan lancar

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!


[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

Selepas memuat naik semua foto ini di laman Twitter, ramai yang bertanyakan pelbagai soalan tentang tema tersebut kerana jarang-jarang untuk orang lakukan acara tersebut secara outdoor. Berikut adalah perkongsian Ameen terhadap kesemua persoalan terbabit menerusi pengalamannya yang cukup indah ini.

Tak panas pun…buat waktu pagi & suasana sangat segar!

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

Y4, isteri ada iras2 Bella Dally…tapi makeup kot


[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

Ramai cakap mahal..Majlis ni cuma untuk 500 orang jadi jimat dekat kos katering

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

Daripada buat full reception…kami pilih lebihkan majlis nikah

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

Sumber: Twitter ameen_azizul


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

Sharing is caring!

Facebook

Telegram