Cinta & Perhubungan Inspirasi

[FOTO] Impian Sejak Kecil, Lelaki Ini Cetus Idea Tema Nikah ‘Garden Wedding’!

Apabila berbicara tentang soal persiapan majlis perkahwinan, pihak perempuan selalunya dikaitkan lebuh teruja berbanding lelaki. Daripada tema perkahwinan, lokasi photoshoot, dan sebagainya akan banyak dicadangkan oleh wanita kerana majlis akan dibuat di sebelah pihak mereka terlebih dahulu. Namun lain pula dengan kisah seorang lelaki ini apabila dia sendiri yang teruja untuk merealisasikan impian sejak kecil pada majlis akad nikahnya baru-baru ini. Comel kan?

BACA: [FOTO] 10 Tema Photoshoot Gempak & Kreatif Yang Korang Boleh Cuba!

Garden wedding theme ni aku idam sejak kecil…

Pada Sabtu yang lalu, saudara Ameen Azizul telah sah menjadi suami kepada p4sangan hatinya dalam satu majlis akad nikah yang sangat istimewa iaitu konsep majlis dalam taman.

Sekitar majlis akad…Alhamdulillah semuanya berjalan lancar

Selepas memuat naik semua foto ini di laman Twitter, ramai yang bertanyakan pelbagai soalan tentang tema tersebut kerana jarang-jarang untuk orang lakukan acara tersebut secara outdoor. Berikut adalah perkongsian Ameen terhadap kesemua persoalan terbabit menerusi pengalamannya yang cukup indah ini.

Tak panas pun…buat waktu pagi & suasana sangat segar!

Y4, isteri ada iras2 Bella Dally…tapi makeup kot

Ramai cakap mahal..Majlis ni cuma untuk 500 orang jadi jimat dekat kos katering

Daripada buat full reception…kami pilih lebihkan majlis nikah

Sumber: Twitter ameen_azizul

like
love
1
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.