Viral Cinta & Perhubungan

Nangis Isteri Selingkuh Di Resort, Suami Fed Up Teruk Lepas Ambush Pintu Bilik

Nangis Isteri Selingkuh Di Resort, Suami Fed Up Teruk Lepas Ambush Pintu Bilik 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Dalam setiap perkahwinan yang dibina, bab-bab berkaitan kesetiaan dan juga kepercayaan adalah kunci kebahagiaan isteri serta suami. Banyak rumah tangga hampir musnah berpunca daripada sikap pasangan yang berani bermain kayu tiga atau suka ‘makan luar’.


BACA: [VIDEO] Tak Sedar Diri-Artis Lelaki Selingkuh, Cikgu Klate Bebel Bagi Nasihat

Dapat mesej isteri selingkuh dengan orang lain…Suami terus menangis rasa macam dikhianati

Begitulah juga musnahnya perasaan seorang lelaki ini apabila menerima mesej mengatakan isterinya sendiri selingkuh dengan orang lain. Berita yang sampai ke pengetahuannya itu membuatkan dia menangis seorang diri kerana merasakan perasaannya dikhianati oleh insan disayangi.

@emyaghnia

Reply to @rillyyyyyyy sedih banget dan deg deg an

♬ Kamu & Kenangan – Maudy Ayunda – All About Music 🎵

Bersemuka dengan isteri…Terus terjah bilik tempat perempuan itu berada dengan ‘pasangannya’

Keesokan harinya, si suami dan juga rakannya telah ke sebuah resort yang disyaki lokasi isterinya berada untuk bersemuka dan menuntut penjelasan. Lelaki berkenaan yang dalam keadaan kecewa dan juga marah cepat-cepat menerjah pintu bilik di mana wanita tersebut bersama ‘pasangannya’ sedang berdua-duaan.


@emyaghnia

PANIK LAAAH MASA ENGGAAAAA CHECK STORY IG SEKARANG JUGAH

♬ Panik ngga – Ragil

Rupa-rupanya isteri cuma prank, konon nak sambut birthday…Suami terus terkedu tak percaya

Siapa sangka rupa-rupanya isu selingkuh berkenaan hanyalah prank daripada si isteri. Wanita itu merancang penipuan tersebut sebagai satu helah untuk menyambut ulang tahun kelahiran suaminya. Dalam pada itu, lelaki berkenaan kelihatan terkedu dan seakan-akan masih belum percaya dengan apa sebenarnya yang berlaku.


@emyaghnia

Reply to @yukgapapa ini yaaa gara gara vidio satunya sound nya di ilangin sama tiktok wkwkkw moga moga yang ini nggak

♬ original sound – emyaghnia – emyaghnia

Sumber: TikTok Emyaghnia 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥“Perut Pun Buncit”-Anak Ubah Seluar Jadi Dress Pergi Disko, Che Ta Bagi Warning
🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Makeup SFX Nampak Real Setanding Artis, Rupanya Gadis Ni Belajar Dari Video Je!

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram