Hiburan Santai Semasa

Muat Naik Foto & Kapsyen Sama, Rashidi Ishak Tayang Kek4sih Baru?

Selepas mengumumkan secara rasmi tentang perpisahan dengan Vanidah Imran sekitar bulan Ogos tahun lalu, pelakon dan usahawan Rashidi Ishak tampak seperti sudah akur dengan takdir hubungan mereka selama 17 tahun terhenti setakat di situ. Bagaimanapun nama bapa kepada sepasang cahaya mata ini kembali hangat dalam kalangan netizen apabila dikaitkan dengan beberapa orang wanita yang pernah muncul di media sosial miliknya.

BACA: [VIDEO] “Saya Pernah Murung” – Pengakuan Terbaru Rashidi Ini Amat Meruntun Jiwa

Seperti baru-baru ini, Rashidi ada memuat naik sekeping gambar bersama dengan seorang wanita yang dikenali sebagai Lee Mishael. Lebih menarik lagi apabila mereka saling memuat naik foto dan kapsyen yang sama di Instagram milik masing-masing.

Ternyata perkongsian bintang filem Cinta itu mendapat perhatian para peminat apabila mereka meninggaIkan komen agar semoga dijodohkan bersama. Malah ada juga yang berpendapat bahawa wajah wanita itu lebih kurang sama dengan aktres Hollywood, Emma Stone.

Dia dating balik…

Sama cantik sama padan! Dua-dua single mingle

Dia nampak macam Emma Stone

Ada juga pihak yang menyatakan bahawa dia mengenali kedua-duanya dan menyatakan bahawa Rashidi sering bercerita tentangnya.

I follow dua-dua…Sekarang dah tahu inilah wanita yang Shidi selalu cakapkan

Namun begitu komen tersebut dinafikan semula oleh wanita berstatus ibu tunggal berkenaan. Menerusi kapsyen terbarunya pula, dia turut menyatakan yang mereka cuma berjumpa sebagai kawan sahaja dan akan memadam andaian netizen yang membuat spekulasi tentang hubungan mereka berdua.

Rashidi dan saya tidak dating pun. Kami sekadar berjumpa baru-baru ini dan tiada hubungan lain, cuma berkawan sahaja. Saya juga tidak akan teragak-agak untuk memadam atau block komen yang pelik, sebab saya akan memberitahu sekiranya saya telah berjumpa dengan lelaki yang sesuai. Jadi jangan bersikap biadab dan buat andaian sendiri.

Sumber: IG rashidi_ishak & leemishael