Cinta & Perhubungan Hiburan

Mengaku Dah Putus Dengan Shahir AF8, Erra Fazira Tak Kecewa & Nak Move On

Seperti diketahui ramai, selebriti terkenal Erra Fazira dikhabarkan sedang menjalin hubungan cinta dengan juara Akademi Fantasia (AF8) iaitu Shahir Zawawi. Sebelum ini ada desas-desus mengatakan hubungan mereka telah putus namun tidak ada kenyataan rasmi daripada pihaknya. Terbaru, primadona itu sendiri mengaku bahawa mereka sudah tidak ada apa-apa hubungan lagi sejak Januari lalu.

BACA : “Cakap Nak Meminang Tapi…”- Shahir Terus Menyepi, Erra Fazira Pula Tawar Hati?

Kredit Foto : Hangat.com

Menurut juara Ratu Cantik Malaysia ini, walaupun mereka sudah tiada hubungan istimewa tapi dia dan Shahir masih berhubungan sebagai seorang rakan biasa. Malah, masing-masing juga telah move on dengan kehidupan sendiri.

Saya tak kecewa pun sebab saya tahu aturan Allah itu lebih baik. Kami masih berkawan tapi tiada lagi hubungan yang istimewa. Dulu memang kami ada perancangan nak bahagia bersama, namun Allah tak tunjukkan jalan dan juga tak permudahkan.

Saya tak sedih, tak salahkan sesiapa kerana jodoh tiada

Kalau sebelum ini, Erra seringkali mengelak apabila diajukan soalan tentang status hubungannya dengan Shahir namun kini dia mengakui telah berkawan dengan pelantun lagu ‘Kebahagiaan Dalam Perpisah’ itu sejak 4 tahun lalu. Walau bagaimanapun, dia tidak mendedahkan punca perpisahan tersebut. Tambah Erra lagi, dia akan menjadi tetamu Allah SWT kerana bakal menunaikan fardu haji tidak lama lagi. Meskipun begitu, Erra tidak memberitahu bilakah dia akan berangkat ke Tanah Suci untuk menunaikan Rukun IsIam ke-5 itu.

Sumber : Astro Awani