Home ยป “Masa Susah Cari, Masa Diperlukan Hilang, Bagus! Tahniah Diucapkan..”- Datin Almy Nadia Kecewa Tiada Siapa Bantu Suaminya, Datuk Fizz Fairuz
Cinta & Perhubungan Hiburan

“Masa Susah Cari, Masa Diperlukan Hilang, Bagus! Tahniah Diucapkan..”- Datin Almy Nadia Kecewa Tiada Siapa Bantu Suaminya, Datuk Fizz Fairuz

Disangkakan boleh mengharapkan kawan ketika susah, namun sangkaan itu meleset apabila ketika pelakon, Fizz Fairuz mempunyai masalah kerosakan kereta tiada siapa pun yang membantunya.

Hal ini diketahui menerusi posting Almy Nadia yang berbunyi sinis berkenaan kejadian yang menimpa suaminya yang ingin mencari rezeki tiba-tiba keretanya rosak.

Menurut Almy Nadia, memang tiada siapa rakan-rakan yang membantu suaminya. Menurut Almy, suaminya Fizz Fairuz sengaja memuat naik gmabar kereta yang rosak dan menyatakan kesulitannya dan ternyata sepi sahaja.

Tambah Almy, suaminya Fizz tidak suka untuk meminta bantuan atau call sesiapa jadi dia menggunakan alternatif Instagram dan Facebook dengan harapan rakan-rakannya melihat dan memberikan pertolongan.

Menerusi insiden itu, Almy Nadia dan Fizz Fairuz sedar bahawa rakan-rakan mereka tidak membantu apabila mereka di dalam kesulitan.

Posting Almy Nadia..

Kompom kami letak status ni ramai yg kecam/benci/copy paste/marah/bergaduh/tarikmuka kompom punya laa.. tp sj nak bgtau la yerk.. tgh susah ni …ada siapa2 yg call tanya nak bg bantuan tak??? Ada??? ada kaaaaaaaaa!!!!!! Sorry yerk harini hari emo tau.. hari marah sbb tertekan dgn keadaan en suami pergi cari rezeki lps tu keta prblm tak ada org tolong.. sbb org sentiasa igt ktorg ni kaya n tak penah susah.. en suami pulak sejenis tak reti nak call sapa2 minta tolong dia sengaja masuk dlm insta n fb dia.. nak tgk ada ka org2 nak call nak bg bantuan tp haraammmmmmmmmmmm…… masa susah cari,masa seronok hilang bagus tahniah diucapkan.. maaf terEMO tau…dah pk bnyk kali sblm post n letak status ni.. maaf la yerk pada haters/stalkerssss

A post shared by Almynadia (@almynadia86) on

Namun, Almy Nadia memohon maaf terdahulu sebelum memuat naik status ini kerana dia mengakui status yang dibuat kerana geram dan beremosi.

Posting yang dimuat naik oleh Fizz Fairuz..

Dugaan …hahahaha rasanya mcm break ni ,tapi tggu repair lah…panassss ๐Ÿ˜…

A post shared by Dfizzfairuz (@fizzfairuzofficial) on

Menerusi kapsyen ini, nampaknya seperti Fizz tidak memerlukan bantuan sesiapa ataupun hal itu sudah diselesaikan. Aduhai, min pasti kalau ayat itu kena pada situasi mesti ramai yang tolong kan?

Tetapi kalau yang betul-betul sahabat sejati mesti akan tolong walaupun ayatnya nampak macam tidak memerlukan pertolongan atau diselesaikan.

Apa-apa pun Fizz dan Almy jangan cepat merasa putus asa dengan kawan-kawan ye, mana tahu suatu hari nanti mereka tolong hal lain pula?

Sumber: Mstar Online

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda





error: Alert: Content is protected !!