Home » “Kalau Tak Diundang Naik Pentas Kau Naik Jugak,Siku Kaki Kau Boleh Jamah”-Altimet Sound Che Iqram Yang Dikatakan Cuba Naik Pentas Ketika Dia Membuat Persembahan
Hiburan

“Kalau Tak Diundang Naik Pentas Kau Naik Jugak,Siku Kaki Kau Boleh Jamah”-Altimet Sound Che Iqram Yang Dikatakan Cuba Naik Pentas Ketika Dia Membuat Persembahan

Tirai AJL baru-baru ini sudah pun di labuhkan dan ada ramai yang memberi feedback positif yang suka akan kebanyakan persembahan pada malam itu. Selain lagu Jampi, persembahan dari Altimet juga di katakan sangat bertenaga hingga boleh menggegarkan pentas AJL pada malam itu.

Tetapi ada kedengaran berita yang tidak enak di katakan berlaku pada malam berkenaan. Hal ini tidak di ketahui ramai orang melainkan setelah Altimet sendiri membuat posting melalui akaun twitter rasminya. Kata Altimet,dia baru dapat tahu bahawa pada malam AJL ketika dia membuat persembahan, Che  Iqram telah cuba mahu naik ke stage dan ingin bersamanya.Mujurlah ia di halang oleh staff bertugas.

Persoalannya, kenapakah dan apakah niat Che Iqram mahu melakukan hal itu sedangkan AJL adalah pertandingan berprestij yang di tonton secara live dengan di penuhi ramai orang dari banyak level? Ini bukanlah persembahan jalanan yang sewenang-wenangnya boleh sesiapa sahaja mahu sertai untuk menari bersama penyanyi.Kata Altimet lagi:

Hal ini mengejutkan ramai orang kerana mereka merasa aneh bagaimana Cik Iqram boleh mahu cuba melakukan hal tersebut.Menurut saksi mata melihat, dia sudah berada di belakang stage ke hulu dan ke hilir. Apa pendapat anda, adakah Che Iqram perlu betul-betul dapatkan rawatan atau itu hanyalah sikap biasa orang  normal? Ini bukan kali pertama Che Iqram naik ke pentas secara spontan, sebelum ini juga dia melakukan hal yang sama ketika seorang artis wanita sedang menyanyi di hadapan orang ramai.

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda

Tags

error: Alert: Content is protected !!