Viral

Malu Nak Potong Kek Bersama, Sekali Nenek Terkedu Dengar Ajakan ‘Deep’ Atuk

Malu Nak Potong Kek Bersama, Sekali Nenek Terkedu Dengar Ajakan 'Deep' Atuk 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Selain ibu bapa, kita semua perlu sentiasa menghargai nenek dan atuk bagi yang masih berpeluang raikan masa bersama. Selain kasih sayang penuh yang sentiasa diberikan, malah gelagat spontan dan lucu mereka juga pasti akan dikenang sampai bila-bila.


BACA : [VIDEO] Duduk Dengan Nenek, Ibu Kecewa Anak Perempuan Dibotakkan Tanpa Izin

Sempat rakam moment sweet nenek & atuk ketika sambut ulang tahun kelahiran ke-84

Menerusi TikTok, gadis bernama Nur Aliffah telah berkongsi moment indah ketika menyambut ulang tahun kelahiran datuknya yang ke-84. Awalnya, dia meminta si nenek untuk duduk  bersama-sama datuknya di kerusi yang siap dihias seperti pelamin. Namun tanpa disangka-sangka, ada satu babak lucu sempat dirakam sewaktu sesi memotong kek.


Malu Nak Potong Kek Bersama, Sekali Nenek Terkedu Dengar Ajakan 'Deep' Atuk 2

Malu Nak Potong Kek Bersama, Sekali Nenek Terkedu Dengar Ajakan 'Deep' Atuk 3

Nenek malu nak bergambar sama-sama…sekali atuk balas, “mai lah sekali. Kita pun dah tak lama dah”

Gara-gara segan, nenek Aliffah menolak pelawaan tersebut. Namun sebaik mendengar ayat yang agak deep dan sentap daripada suaminya, dia lantas duduk di sebelah suaminya sambil disambut ketawa oleh ahli keluarga yang lain. Malah datuk gadis ini juga secara spontan sempat menarik tangan isterinya untuk sama-sama memotong kek sekali gus menjadikan suasana bertambah riuh.


@nxrxliffxh_

Malu tapi mahu 🙈 hahahaha 🤣#fyp #lawaktiktok

♬ original sound – ❣️ – ❣️

@nxrxliffxh_

Happy birthday ata yang ke 8* . Cute ja lovebird ni 🙈 nak tau behind the scene ? 🤣 #fyp #happybirthday

♬ Cool Happy Birthday Song 2 – TMW

Comel tapi ayat atuk buat diri rasa sedih…moga dipanjangkan umur

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat gelagat lucu couple tersebut. Selain memuji kemesraan kedua-duanya, mereka turut mendoakan kebahagian dan kesejahteraan buat warga emas berkenaan.

Malu Nak Potong Kek Bersama, Sekali Nenek Terkedu Dengar Ajakan 'Deep' Atuk 4

Malu Nak Potong Kek Bersama, Sekali Nenek Terkedu Dengar Ajakan 'Deep' Atuk 5Malu Nak Potong Kek Bersama, Sekali Nenek Terkedu Dengar Ajakan 'Deep' Atuk 6

Sumber : TikTok nxrxliffxh_

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Lana Nordin Persoal DG Hisham & Petugas Tanpa PPE, Staf KKM Dedah Hal Sebenar
🔥Malam Aidiladha Tahu BFF Ngumpat Berjemaah, Nana Difitnah Akui Emosi Terganggu
🔥[VIDEO] Dah Jatuhkan Talak 3, Lelaki Gigih Panjat Pagar Nak Jumpa Bekas Isteri

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram