Viral Hiburan Semasa

Watak Ruhila Dibenci Hingga Elvina Dicop Pelacur, Pengarah Komen-“Agak-Agaklah”

Watak Ruhila Dibenci Hingga Elvina Dicop Pelacur, Pengarah Komen-"Agak-Agaklah" 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Penangan drama ‘Takdir Yang Tertulis’ yang baru sahaja bersiaran sebanyak 6 episod ternyata menguji amarah penonton lebih-lebih lagi dengan watak Ruhila. Siapa sangka kemunculan Datin Elvina yang sebelum ini kerap membawakan watak perempuan polos dan baik kini berjaya menunjukkan bahawa dia juga mampu menggalas karakter berlawanan. Malah di setiap tayangan, ada sahaja kecaman yang bakal dilemparkan kepada lakonan tersebut.


BACA : [VIDEO] Ruhila Tak Senang Duduk, Kawan Baik Nekad Rampas Semula Anak Kandung

Datin Elvina harap peminat dapat bezakan lakonan vs realiti

Semalam juga kecoh apabila pelakon wanita itu mendedahkan bahawa dirinya tidak sanggup membaca komen yang terlalu teruk daripada netizen. Meskipun watak Ruhila sekadar lakonan semata-mata, segelintir pengikut drama Samarinda TV3 ini seakan-akan gagal mengawal emosi sampai ke tahap melabelkan Datin Elvina sebagai ‘pelacur’. Memang benar ia merupakan bukti pembawaan karakter itu menjadi, namun dia berharap agar penonton lebih bijak dalam membezakan antara lakonan vs realiti.

Watak Ruhila Dibenci Hingga Elvina Dicop Pelacur, Pengarah Komen-"Agak-Agaklah" 2

Watak Ruhila Dibenci Hingga Elvina Dicop Pelacur, Pengarah Komen-"Agak-Agaklah" 3

Watak Ruhila Dibenci Hingga Elvina Dicop Pelacur, Pengarah Komen-"Agak-Agaklah" 4

Korang agak-agaklah…tindakan Ruhila memang salah tapi ada sebab…Jangan judge melulu

Sedar bahawa pelakon di bawah arahan produksinya menerima respon sedemikian rupa, Shahrulezad Mohameddin juga sempat memberikan komen di Instagram. Kata pengarah tersebut, penonton seharusnya berpada-pada dalam membuat penilaian malah menyifatkan segala tindakan jahat Ruhila adalah bersebab. Justeru menerusi tauladan drama ini, dia sendiri berharap agar kita semua tidak terlalu cepat menjatuhkan hukum dalam sebarang perkara.

Watak Ruhila Dibenci Hingga Elvina Dicop Pelacur, Pengarah Komen-"Agak-Agaklah" 5

Sumber : Instagram Shahrulezad

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram