Cinta & Perhubungan Semasa

Kereta Dirempuh Dari Belakang, Bayi 10 Bulan Jadi K0rban Nahas Jalanraya!

Sudah jatuh, ditimpa tangga pula. Itulah peribahasa yang boleh digambarkan kepada keluarga p4sangan Nirzaudy Haiqal dan Nur Zaty yang terpaksa menerima takdir yang anak bongsu mereka telah pun terk0rban dalam sebuah nahas kemaIangan di Jalan Lingkaran Dalam, Johor Bahru pada awal pagi tadi. Menurut laporan, kenderaan jenis Perodua Kenari dinaiki mereka telah dilanggar dari arah belakang, menyebabkannya berpusing dan terbalik di tengah jalan.

BACA: “Maaf Yodah” – Kakak Terlepas Konvo Akibat Nahas Motor, Adik Luah Kesal & Sebak

Kereta dilanggar oleh Mercedes E250 dari belakang

Akibat nahas…kereta m4ngsa terbabas & berpusing 30 meter

Lebih menyedihkan lagi, 4 sekeluarga itu sempat meluangkan masa bersiar bersama-sama pada sebelah siangnya dan ibu Nur Auliya Inara sempat memuat naik foto mereka di laman FB miliknya.

Thank you baba bawak cinonet2 ni jalan…suka diorang

Sebelum itu juga, ibunya pernah berkongsi foto kedua-dua anaknya, dan meninggaIkan pesan kepada anak sulungnya untuk menjaga 4rwah. Namun kini, semuanya cuma tinggal kenangan sahaja.

Tak sabar nak tunggu anak2 besar…Yaya tolong mma jaga adik ok

Menurut laporan Harian Metro lagi, p4sangan suami isteri itu sedang mendapatkan rawatan, manakala kakak m4ngsa pula cuma mengalami keceder4an ringan. Hasil siasatan turut mendapati pemandu yang merempuh mereka dari belakang itu tidak positif d4dah.

Rata-rata netizen dan sahabat handai m4ngsa keluarga yang terlibat menzahirkan rasa simpati di laman FB milik wanita tersebut, agar sentiasa tabah dan cepat sembuh.

Siapa sangka mereka bersama di waktu siang…malam mereka diuji

Tak sempat ibu dia nak tengok anak besar…

Semoga tabah menerima takdir…anak syurga menantimu di sana

Sumber: FB Nur Zaty & Harian Metro