Cinta & Perhubungan Semasa

“Kenal Cara Lain Tapi…” – Ucap Terima Kasih, Netizen Persoal Motif El & Izyan

Seperti yang diketahui ramai, selebriti sensasi Elfira Loy telah pun menamatkan zaman bujangnya dengan seorang jejaka tampan dan berjaya, iaitu Muhammad Faris Khairol Anuar pada 1 Januari lalu. Selain melayari fasa kehidupan yang baru, ternyata ikatan perkahwinan yang sah itu sekaligus turut memadam kisah cinta lama Elfira yang terputus di tengah jalan suatu ketika dahulu.

BACA: “To Be Honest,Mak Si Elfira Yg Gi Call Ex-Sufian And Korek Everything” -Rakan Mengaku Teman Baik Dedah Kisah Disebalik Putus Tunang Sufian-Elfira

Namun begitu, nampaknya anak sulung daripada tiga beradik Loy ini nampaknya telah mencetuskan k0ntroversi lagi di laman media sosial apabila memuat naik satu foto dengan seorang gadis yang bernama Izyan. Di ruangan kapsyen foto itu, dia mengucapkan terima kasih kepada gadis tersebut kerana banyak membantu dia dan ibunya sepanjang perkenalannya.

Kita kenal cara lain…tapi hikmah perkenalan itu ke arah lain

Terdahulu, mereka berdua pernah berkonflik kerana dikatakan Elfira telah merampas Sufian yang sedang menjalin cinta dengan gadis manis itu. Namun selepas kedua-duanya tidak lagi mempunyai hubungan dengan penyanyi terbabit, ramai tidak menyangka yang mereka bersahabat pula.

Izyan turut membalas ucapan terima kasih itu dengan mendoakan agar kedua-dua p4sangan pengantin bahagia dalam rumahtangga mereka hingga ke Jannah.

Jodoh mungkin tengah sesat lagi…tahniah El!

Ternyata perkongsian itu mendapat perhatian ramai peminat dan warga net yang mengetahui kisah silam antara mereka berdua. Ada yang mendoakan mereka berdua dalam kehidupan masing-masing, namun ramai yang merasakan posting ini sengaja dibuat untuk ditujukan pada seseorang.

Patut lah your mom reject dia…kuatnya seorang perempuan ni

Buat hal tak habis-habis…motif sangat

Nak buktikan apa ni guys? Motif sangat nak upload thankful bagai

Pesatuan ex-ex

Ex girlfriend kepada ex tunang Elfira…semoga Izyan pun dapat jodoh baik

Sumber: IG elfiraloy

like
2
love
9
haha
wow
sad
2
angry