Cinta & Perhubungan Hiburan

Takut Tengok Respon Siti Sarah Bila Shuib Nak Direct MV Semakin, Serius Sangat!

Seperti yang ramai sedia maklum, pemilihan pelakon lelaki untuk beraksi dalam muzik video lagu Semakin telah diuar-uarkan sejak minggu lepas lagi melalui Instagram Siti Sarah dan Shuib. Antara calon yang disenaraikan adalah Remy Ishak, Zul Ariffin, Fikry Ibrahim, Fattah Amin dan tidak ketinggalan, Shuib sendiri. Melalui laporan akhbar baru-baru ini, Siti Sarah sendiri telah menyingkirkan Shuib daripada pencalonan tersebut kerana ingin bekerjasama dengan artis lain.

BACA: [VIDEO] Mahu Bela Lebah Pula, Siti Sarah Cakap Shuib Dah & Naik Meroyan

Pendek kata, Siti Sarah sama sekali tidak mahu Shuib berlakon dalam muzik video tersebut. Baru-baru ini melalui IG Siti Sarah, dia telah berkongsi satu video yang dirakam Shuib berkaitan perkara itu ketika mereka di sebuah kedai makan.

Ingatkan dah habis cite pasal video clip rupanya tak habis lagi!

Memandangkan Shuib telah ‘diharamkan’ berlakon dalam muzik video ‘Semakin’, dia telah bertanya pada Siti Sarah jika dia boleh menjadi pengarah bagi video tersebut. Walau bagaimanapun, respon yang diberikan isterinya itu telah membuatkan ramai geli hati!

You ni kenapa.. You nak berlakon, nak menyanyi, nak mengarah

Hahaha lawak kak Siti.. saya setuju! 

Kelakar lagi video ni.. Shuib nak kena ni 

Sweet couple.. semoga Allah rahmati 

Siti Sarah telah menegaskan bahawa Shuib tidak boleh langsung terlibat dengan pembikinan video tersebut dan dia enggan membincangkan hal itu lagi. Selain itu, riak wajah bengis yang ditunjukkan Siti Sarah juga menjadi perhatian di ruangan komen.

1st time tengok muka Siti marah kat Shuib.. ibu mmg garang

Garangnya bini Shuib 

Sumber: IG sitisarahraissuddin dan shuibsepahtu

like
love
haha
wow
sad
angry