Hiburan Inspirasi Santai

“Kemain Satu Dewan Tepuk Na..” – Fikry Ibrahim Curi Perhatian Di Pentas Konvo

Sesiapa yang mengikuti program realiti, Lawak Solo 2016 tentu mengenali pelakon dan pelawak yang semakin meningkat naik ini. Biarpun masih baru tetapi dia telah membintangi beberapa drama rantaian popular termasuk ‘Cik Reen Encik Ngok Ngek’ bersama pelakon jelita, Farah Nabilah. Fikry juga antara selebriti yang mempunyai tahap pendidikan yang membanggakan. Hari ini, kehadirannya dalam sebuah majlis graduasi telah mendapat perhatian daripada ramai netizen.

BACA: 8 Tahun Tanggung Biawak Hidup Di Rumah, Enot Nekad Tinggalkan Bekas Suami

Bagi yang tidak tahu, pemuda berkulit sawo matang ini sebenarnya graduan Ijazah Sarjana Muda Pengiklanan dari Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam. Malah, Fikry juga ada memuat naik beberapa moment di bahagian Instagram Story untuk memaklumkan bahawa dia telah bergraduasi pada hari ini.

‘Kemain’ satu dewan tepuk

Berikutan itu, beberapa orang peminat kelihatan gigih memuat naik gelagat pelakon ini di atas pentas pentauliahan. Menariknya, sejurus selepas namanya disebut oleh pengacara majlis, sorakan dan tepukan daripada ahli dewan yang hadir terdengar begitu meriah sekali.

Tahniah Fikry Ibrahim

Dalam pada itu, ruangan komen turut dibanjiri dengan banyak ucapan tahniah. Ternyata, ramai netizen yang berasa terharu dan bangga dengan kejayaan yang dikecapi oleh pelakon berusia 25 tahun ini. Sebagai informasi tambahan, Fikry Ibrahim juga mempunyai diploma dalam jurusan yang sama sebelum ini.

Sumber: IG Fikry Ibrahim & fikryibrahimsupporter

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Maaf

Sila matikan Ad Blocker untuk membaca artikel dalam portal ini