Santai Viral

“Kau Tak Layak Nak Kawan Dengan Lelaki Handsome & Smart Macam Aku…”

Pernah tak anda berdepan dengan perangai menjengkelkan seorang lelaki? Dahlah tak kenal, tiba-tiba hantar mesej berbaur sweet dan romantik, siap panggil sayang lagi! Tak cukup dengan itu, dimakinya pula kita bila tak dilayan. Sabar jelah.. Itulah situasi yang dihadapi seorang gadis ini apabila menerima mesej daripada lelaki yang tak dikenali tetapi memanggilnya ‘sayang’.

BACA: “Saya Cari Awak..” – Terima Ugutan, Warga Twitter Dedah Kisah Lelaki ‘Kek Free’

Melalui Twitter, gadis ini telah mendedahkan kiriman mesej yang diterima daripada lelaki tersebut di Facebook.

Apa masalah jantan ni 

Tido dah ke Shahera sayang 

Muka kau dahlah tak lawa.. kulit hitam.. selekeh

Dahlah tak dilayan. Tiba-tiba nak mengamuk, berlagak macam friendzone orang pulak?

Kau tak layak nak kawan dgn lelaki handsome & smart macam aku 

Tunang aku pun boleh munt4h atas muka kau 

Siapa tak bengang bila diri dihina sesuka hati oleh lelaki yang tak dikenali? Lebih-lebih lagi apabila kita tidak melakukan sebarang kesalahan pada individu tersebut, namun dihina pula seperti seorang perempuan tidak bermaruah.

Muka aku mcm lampin pakai buang.. tak susahkan hidup kau 

Rupanya, bukan gadis ini sahaja yang menerima gangguan daripada lelaki tersebut.

Nah ada someone pun pernah kena dgn mamat ni 

Orang yang sama 

Kau ni memang keturunan kafir ke.. bapak kau anjing

Sikap lelaki itu telah membuatkan ramai jadi meluat dan mengkritik dirinya yang disifatkan seperti mental.

Dia yg start chat.. bila tak layan melenting 

Biasanya orang macam ni ada masalah mental 

Terserlah keb*ngangan dia.. DP pun macam budak kuno 

Sumber: Twitter Sahera

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Telegram