Santai Viral

“Saya Cari Awak..”- Terima Ugutan, Warga Twitter Dedah Kisah Lelaki ‘Kek Free’

Tular di Twitter baru-baru ini tentang screenshot perbualan antara seorang gadis dengan lelaki yang menggunakan akaun Instagram palsu. Melalui perbualan mereka, difahamkan lelaki ini pada mulanya ingin menawarkan kek percuma kepadanya dan meminta dia memilih perisa yang diinginkan namun tidak diendahkan oleh gadis berkenaan. Ekoran itu, dia mula melemparkan kata-kata berupa ugutan terhadap gadis tersebut.

BACA: Kekasih 6 Tahun Kantoi Curang, Wanita Ini Putuskan Hubungan ‘Like A Boss!’

Kisah ini telah dikongsikan oleh gadis bernama Syazwani di laman Twitternya. Menurutnya, gara-gara tidak melayan lelaki itu yang meminta dia memilih perisa kek percuma, dia telah menerima ugutan daripada lelaki berkenaan.

Kena ugut sebab tak pilih perisa ‘kek free’ 

Kali ni memang saya cari awak 

Kalau saya dapat awak mmg takkan lepas 

Jangan cabar saya sangatlah 

Jika dilihat pada IG gadis ini, dia sememangnya seorang yang manis, memungkinkan lelaki itu berani menghantar DM mengganggu dirinya.

Rupanya, bukan dia sahaja menerima ugutan seperti ini, malah perkara yang sama turut terjadi pada seorang gadis ini..

Salah satu kawan kepada ‘mangsa’ yg pernah kena 

Banyak kali dia ugut nak r*gol

Dengan menggunakan taktik yang sama iaitu menawarkan ‘kek percuma’, gadis berkenaan turut menerima ugutan berbaur s*ksual malah lelaki itu benar-benar serius mencarinya sehingga di depan rumah. Seram!

I think diorang ni psiko 

Kau tunggulah aku kerja kan kau 

Setelah melakukan pencarian dan menularkan kisah ini di Twitter, Syazwani akhirnya berjaya menemukan pemilik sebenar akaun IG palsu yang menghantar DM kepadanya.

Adik siapa ni? Ada yg kenal tak? 

Muka mcm kena tonyoh tanah je 

Menurut seorang individu ini, lelaki tersebut sebenarnya tidak betul dan dahulunya di sekolah sering menjadi mangsa buIi.

Dia ni tak betul sikit.. kat sekolah dulu selalu kena buIi

Rupanya, bukan wanita sahaja yang pernah menjadi mangsanya malah lelaki turut sama tetapi berbeza versi. Ini pendedahan dari seorang lelaki apabila kawannya pernah menerima mesej di IG dari lelaki yang sama.

Tiba2 hari tu dia jadi p0lis pulak 

Kau sekolah mana.. tak payah tipulah 

Aku boleh tahan kau utk bantu siasatan 

Kali ni aku akan cari kau 

Boleh disimpulkan, lelaki ini sebenarnya memiliki banyak akaun IG palsu bagi menjalankan ‘aktivitinya’ mengugut seseorang. Melalui pendedahan cerita netizen-netizen lain di ruangan komen gadis ini, lelaki yang menghantar DM berbaur ugutan kepada mereka semua adalah merupakan individu yang sama.

Profile IG terkini yang sudah bertukar gambar 

Maksud sebenar di sebalik perkataan ‘kek free’ lelaki ini sebenarnya adalah k*ngkek yang membawa maksud s*ks.

Rupa-rupanya short term

Mayber corncake hmm 

Sumber: Twitter syazwaniarahim

Nak lagi cerita-cerita viral?

Install Kisah Dunia
×