Cinta & Perhubungan

“Kami Masih Sebumbung”- Abu Sufyan Nafi Dakwaan Isteri!

Dakwaan Hana Azraa bahawa dia dan suami kini dalam proses berpisah dan membawa haluan masing-masing kerana tidak lagi tinggal sebumbung ternyata mengejutkan ramai pihak. Mana tidaknya baru dua bulan lalu melepaskan isteri pertama, kini timbul pula ura-ura akan berpisah dengan isteri baru. Namun melalui penjelasan Abu Sufyan baru-baru ini, dia telah menafikan dakwaan isterinya itu.

BACA: “Hubungan Kami Akan Berakhir Dengan Baik..”- Hana Azraa & Abu Bakal Berpisah?

Tegasnya, dia dan Hana kini masih lagi berstatus suami isteri yang sah. Penjelasan itu disampaikan menerusi portal MHE TV sejurus dakwaan Hana Azraa itu tular di media sosial dan menyebabkan ramai tertanya-tanya tentang keadaan rumah tangga mereka.

Berhubung dakwaan Hana yang menyatakan mereka tidak lagi duduk sebumbung pula, Abu Sufyan menjelaskan bahawa dia ke Kuala Lumpur atas urusan kerja dan anak. Oleh itu Abu menegaskan bahawa dakwaan isterinya itu sama sekali tidak benar memandangkan dia baru sahaja tiba ke ibu negara itu dalam tempoh dua tiga hari yang lalu.

Dalam pada itu meninjau semula di laman Instagram, suami isteri ini juga dilihat sudah tidak lagi mengikuti akaun antara satu sama lain.

Sumber: MHE TV