Santai Semasa Viral

“Kalau Terbang Kat Muka Tu..” – Kecoh Betul Geng Lelaki Ini Nak Halau Belalang

“Kalau Terbang Kat Muka Tu..” – Kecoh Betul Geng Lelaki Ini Nak Halau Belalang

Sharing is caring!

Setiap orang di dunia pastinya mempunyai bermacam-macam fobia, dan ada kalanya kedengaran tidak masuk dek akal. Golongan perempuan misalnya lebih dikenali dengan sikap takut kepada haiwan-haiwan kecil, tapi lain pula dengan paparan video yang tular baru-baru ini. Meskipun sering dikenali dengan sifat berani, namun gelagat sekumpulan lelaki yang menjerit takut apabila seekor belalang menyelinap masuk ke dalam bilik mereka nyata sangat melucukan.


Baca: [VIDEO] ‘Saya Tak Pernah Dengar Haiwan Nama Kaktus’ – Ini Jawapan ‘Lucu’ Netizen Buat Alif Satar

Tak tau macam mana lepas kahwin nanti..

Video berdurasi 13 saat di laman Twitter itu telah mendapat lebih daripada 7 ribu retweet sejak dimuat naik pada 11 Februari lalu. Melalui perkongsian tersebut, seorang lelaki sanggup menggunakan sebatang kayu dalam cubaan untuk menghalau belalang tersebut dari atas meja belajar walaupun dalam keadaan berani-berani takut. Tanpa disangka-sangka, haiwan berkenaan kemudiannya bertindak balas dengan terbang ke arah seorang lagi rakan yang sedang merakam situasi terbabit.


Ingatkan belalang dah pergi, tapi..

Sambungan daripada video tersebut menunjukkan aksi salah seorang pemuda berikut cuba membuang belalang yang diserkup dengan bekas ke dalam lubang tandas. Tapi, belalang itu dilihat terus keluar daripada bekas menyebabkan mereka sekali lagi terkejut dengan situasi tersebut.


Kalau bakal suami penakut, tak masuk rumah la

Berdasarkan reaksi warganet, rupanya ramai lagi yang pernah mengalami keadaan seperti ini. Ada di antara mereka yang turut berkongsi video mereka cuba untuk menghalau haiwan yang mengganggu mereka. Di samping itu, ada juga yang berseloroh tidak mahu berkahwin dengan lelaki yang penakut seperti dalam paparan video tersebut.

“Kalau Terbang Kat Muka Tu..” – Kecoh Betul Geng Lelaki Ini Nak Halau Belalang “Kalau Terbang Kat Muka Tu..” – Kecoh Betul Geng Lelaki Ini Nak Halau Belalang

Sumber: Twitter @haremmjaddah

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram