Cinta & Perhubungan Realiti Hidup Viral

[VIDEO]”Kau Bangun Tidur Kau Buat Hal”-Bapa Terperangkap Anak Bawa lari Tangga

[VIDEO]”Kau Bangun Tidur Kau Buat Hal”-Bapa Terperangkap Anak Bawa lari Tangga

Sharing is caring!

Setiap ibu bapa pasti akan merasa tercuit hati dengan keletah lucu anak-anak mereka. Bukan sahaja boleh menghilangkan stress, malahan boleh membuat ibu bapa terhibur melihat keletah lucu mereka. Tambah lagi anak yang dalam proses untuk membesar, pasti banyak perkara baru yang mahu diterokainya. Melalui perkongsian Mohd Safuddin Mohd Shawal di laman Facebook miliknya, anaknya telah menolak tangga ke belakang yang sedang digunakannya semasa sedang melakukan kerja-kerja wiring rumah.

BACA :¬†Mak Over Beli Kain Nikah Tapi Anak Single Lagi -“Dia Bagi Hint Suruh Kahwin”

[VIDEO]”Kau Bangun Tidur Kau Buat Hal”-Bapa Terperangkap Anak Bawa lari Tangga

Tolong papa ambilkan tangga

Menurut Safuddin, isterinya masih berada di dalam pusat kesihatan  setelah melahirkan anak ke-2. Beliau pula perlu menyelesaikan kerja-kerja wiring di rumah baru mereka kerana akan berpindah tak lama lagi. Ketika kejadian, anaknya sedang tidur dan dia tidak menyangka bahawa anaknya akan bangun daripada tidur dan menolak tangga hingga ke sinki. Safuddin yang ingin turun daripada siling rumahnya terpaksa meminta tolong anaknya untuk mengubah kembali kedudukan tangga ke kedudukan asal kerana dia tidak boleh turun apalagi terjun daripada kedudukan tinggi tersebut.


[VIDEO]”Kau Bangun Tidur Kau Buat Hal”-Bapa Terperangkap Anak Bawa lari Tangga

Kau fikir kau punya haus je kan..

Melihat anaknya yang sedang memegang botol susu, Safuddin terfikir yang anaknya sedang dalam kehausan dan meminta beliau untuk membuka penutup botol tersebut. Tanpa berfikir panjang, Safuddin turun melalui bumbung dan lompat di tempat parking kereta. Dia juga menjelaskan ini bukannya pertama kali anak bujangnya itu berbuat demikian. Anaknya pernah membuat tak endah kepada dirinya ketika Safuddin meminta dia untuk mengambil kunci rumah setelah anaknya kunci pintu rumah ketika Safuddin berada di luar.


Kenangan apabila dia sudah besar

Perkongsian Safuddin di lama Facebook miliknya mendapat perhatian netizen. Rata-rata mereka tercuit hati melihat keletah anak-beranak itu. Mereka berkata bahawa kejadian ini merupakan kenangan yang boleh dikenang satu hari nanti. Mereka juga memuji sikap Safuddin yang tetap bersabar walaupun dalam keadaan sedemikian.

[VIDEO]”Kau Bangun Tidur Kau Buat Hal”-Bapa Terperangkap Anak Bawa lari Tangga [VIDEO]”Kau Bangun Tidur Kau Buat Hal”-Bapa Terperangkap Anak Bawa lari Tangga

Sumber : Facebook Mohd Safuddin Mohd Shawal


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram