Viral Cinta & Perhubungan

Kahwin Lagi Lepas 10 Tahun, Anak Sebak Lepaskan Ibu Pindah Jauh Ikut Suami Baru

Kahwin Lagi Lepas 10 Tahun, Anak Sebak Lepaskan Ibu Pindah Jauh Ikut Suami Baru 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Apabila meningkat usia, kebiasaannya orang tua akan semakin rapat dengan anak-anak. Malahan rata-ratanya dibawa untuk tinggal bersama supaya dapat dijaga dan dirawat dengan baik. Walau bagaimanapun, berbeza pula dengan kisah hidup seorang wanita ini yang diceritakan kembali oleh anaknya.


BACA: Tolong Isteri Urai Sanggul Lepas Kahwin, Suami Bebel Cabut Berpuluh Pin Rambut

Perkenalan cuma melalui perantaraan anak menantu dan phone sahaja…Jumpa 2 minggu sebelum nikah

10 tahun hidup tanpa berteman, siapa sangka wanita ini akan bertemu jodoh lagi di usia tua. Hasil usaha pencarian daripada anak dan juga menantu, wanita tersebut akhirnya berkenalan dengan seorang lelaki yang juga seorang duda melalui telefon.

Kahwin Lagi Lepas 10 Tahun, Anak Sebak Lepaskan Ibu Pindah Jauh Ikut Suami Baru 2

Pengantin drive kereta masing-masing, ikut suami balik Kedah…Rumah yang mak tak pernah pergi sebelum ni

Selepas 3 bulan mengenali lebih rapat, kedua-dua pasangan tersebut akhirnya diijabkabulkan di Jabatan Hal Ehwal Agama Negeri Perlis dalam satu acara yang cukup ringkas. Lebih menariknya lagi, seusai majlis wanita berkenaan terus memandu kereta bersendirian mengikuti suaminya pulang ke rumah di Kedah.


@zzianazamzuri

semoga berbahagia mak❤️ lebih 10 thn hidup tak berteman.Anak² sentiasa doakan yang terbaik untuk mak😘#fypシ

♬ Lagu Cinta – Asmara

Alhamdulillah, mak ada teman untuk habiskan sisa hidup dia…Rahsia Allah kita tak tahu

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira melihat penyatuan pasangan berkenaan. Dalam pada itu, ramai yang mengambil kesempatan untuk mengucapkan tahniah serta selamat pengantin baru kepada mereka berdua.


Kahwin Lagi Lepas 10 Tahun, Anak Sebak Lepaskan Ibu Pindah Jauh Ikut Suami Baru 3

Kahwin Lagi Lepas 10 Tahun, Anak Sebak Lepaskan Ibu Pindah Jauh Ikut Suami Baru 4

Kahwin Lagi Lepas 10 Tahun, Anak Sebak Lepaskan Ibu Pindah Jauh Ikut Suami Baru 5

Sumber: TikTok Ziana 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Reject 15 Kali, Pelakon Nadhir Nasar Kini Dikenali Ramai!🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook