Cinta & Perhubungan Inspirasi Viral

“Jumpa Perempuan Lain”-Nasihatkan Lelaki, Cara Jalan Syafiqah Aina Jadi Tumpuan

"Jumpa Perempuan Lain"-Nasihatkan Lelaki, Cara Jalan Syafiqah Aina Jadi Tumpuan 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Sebut sahaja nama Hafiz Mahamad serta Syafiqah Aina, pastinya ramai yang sangat familiar dengan suami isteri sweet ini. Bahkan sejak zaman bercinta lagi, kisah cinta mereka berdua sememangnya sering menjadi tumpuan ramai. Maka tidak hairanlah masing-masing berjaya mengumpul jutaan pengikut di Instagram. Selain Hafiz, Aina juga banyak berkongsikan video inspirasi berkaitan kehidupan khususnya aspek alam rumah tangga.

BACA : Berebut 1 Wanita Dengan Sejuta Lelaki, Hafiz Mahamad Tak Kekok Tawan Hati Aina

Hey lelaki, kami bagi je kamu jumpa perempuan lain atas alasan kerja

Semalam juga, dia ada membuat video inspirasi baru kononnya memberikan nasihat kepada golongan lelaki dalam pergaulan seharian. Menurut Aina, sebenarnya wanita tidak kisah melihat suami mereka keluar atas urusan kerja atau memberikan like kepada gambar perempuan lain di media sosial. Namun janganlah sampai ‘tersangkut’ pula sehingga boleh menyakitkan hati atau perasaan sebelah pihak.

Baru nak feeling tapi macam kelakar pula dia jalan macam tu

Apa jua yang berlaku, suami turut diingatkan bahawa sumber rezeki itu juga datang daripada reda seorang isteri. Dalam sekelip mata sahaja, wanita tidak kisah untuk ‘angkat kaki’ dan meneruskan hidup seperti biasa tanpa pergantungan daripada insan bernama lelaki. Walaupun intipati penyampaian Syafiqah Aina begitu mendalam, namun netizen mula terhibur dengan cara jalannya yang setempat sahaja.

"Jumpa Perempuan Lain"-Nasihatkan Lelaki, Cara Jalan Syafiqah Aina Jadi Tumpuan 2 "Jumpa Perempuan Lain"-Nasihatkan Lelaki, Cara Jalan Syafiqah Aina Jadi Tumpuan 3 "Jumpa Perempuan Lain"-Nasihatkan Lelaki, Cara Jalan Syafiqah Aina Jadi Tumpuan 4

Sumber : TikTok Syafiqah Aina & Instagram Syafiqah Aina

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Terima Mesej ‘Jijik’ Pendakwah Terkenal, Wanita Kesal Suami Sendiri Tak Percaya
🔥Dapat Tahu Kena Bersalin Czer, Isteri Menangis Ketakutan Asyik Pegang Perut
🔥Pernah Viral Kantoi Panggil Sayang, Zizi Kirana Sah Nikah Yusuf Bahrin Pagi IniKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook