Hiburan Viral

Isu Harga Buku Nota Cik B, Pelawak No. 1 Dunia Pun Terhibur Baca Komen Win DSV

Kecoh di media sosial apabila jutawan kosmetik, Dato’ Seri Vida memberi kejutan sebuah buku nota berserta kulit buku berjenama Louis Vuitton (LV) yang berjumlah RM3000 kepada Cik B sebagai kegunaannya di sekolah. Hal itu mendatangkan kekecohan dalam kalangan netizen yang rata-ratanya kurang bersetuju dengan cara beliau memberi kejutan di sekolah di samping memanjakan anak-anaknya dengan kemewahan.

BACA: Panas Hati Tengok Cik B Dimewahkan Di Sekolah, DS Vida Ditegur Netizen?

Selain itu, tindakannya menghadiahkan barang sekolah semahal itu kepada Cik B telah dipertikaikan oleh banyak pihak. Menariknya, salah satu komen mereka telah dibalas selamba oleh Dato’ Vida sendiri sehinggakan komen tersebut menjadi tular dan membuat ramai geli hati.

Buku nota untuk Cik B.. surprise untuk dia 

Itu semua tak boleh dibawak masuk kubur 

Ye sebab bawak gi sekolah je 

Seorang individu telah mempertikaikan bahawa barang semahal itu tidak boleh dibawa masuk kubur. Respon win dari Dato’ Vida terhadap komen tersebut telah menjadi perhatian banyak pihak termasuklah pelawak nombor satu dunia ini, Harith Iskander.

Harith Iskander telah berkongsi perkara itu di laman twitternya.

Jawapan ni dari dia layak dapat respect

Ye sebab bawak gi sekolah je 

Retweet dari Harith Iskander itu membuatkan ramai netizen terhibur dan ada yang bergurau bahawa beliau telah berjumpa dengan pas@ngan pelawak yang ideal.

Dah jumpa partner comedian yg ideal 

Kena buku dengan ruas hahaha 

Sumber: Twitter HarithIskander

1
like
love
5
haha
wow
sad
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Kisah Dunia

Tunggu sekejap yer..

0