Hiburan Santai

“I Nak Try Benda Baru”-Mengaku Buat Bibir, Izara Aishah Harap Peminat Tak Benci

Lumrah menjadi seorang selebriti, setiap imej penampilan harus sentiasa dijaga. Namun, keinginan untuk sentiasa tampil berg4ya boleh menyebabkan seseorang itu terdorong melakukan perkara berb4haya seperti pembed4han plastik. Walaupun perkara sedemikian boleh membawa tanggapan yang buruk pada masyarakat umum, namun seorang pelakon wanita baru-baru ini telah tampil membuat pengakuan bahawa dia pernah melakukan sejenis suntikan untuk ‘memungilkan’ bibirnya.

BACA: Azab Buang Kolagen Dari Dagu, Rasa ‘Nak Mati’ Pun Ada!-Wanita Ini Dedah Sengsara Cucuk Muka.

Gambar sekadar hiasan

Melalui laman sosial Twitter, pelakon Izara Aishah semalam telah memuat naik status mengakui dia ada ‘membuat’ bibirnya beberapa bulan yang lepas. Dia bagaimanapun menyatakan suntikan yang dilakukan itu bersifat sementara dan bibirnya itu akan kembali normal seperti asal dalam suatu tempoh.

So ni lah rahsianya…sorry guys korang mesti benci I m4ti aku…

I nak cuba benda baru so I ada buat bibir…jangan risau, dia tak kekal pun

Pengakuan tersebut mendapat reaksi yang pelbagai daripada warga netizen. Ada yang sudah mengagak dan ada juga yang mengatakan bahawa perbezaan bibirnya tidak begitu ketara kerana bibir asal pelakon jelita itu sememangnya sudah tebal begitu. Namun ratanya menyokong apa sahaja keputusan Izara dan tidak mengecam tindakannya itu.

Suka Izara yang sebelum ni… tak berkenan dengan lips tu

I agak dah hahaha… takpe asalkan you happy

I support apa pun yang you buat…jangan risau love

Sumber: Twitter IzaraAishah

like
love
1
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.