Viral Cinta & Perhubungan

Heliza Nangis Jalan Dengan Suami – “7.8 Bilion Manusia, Kamu Bertakhta Di Hati”

Heliza Nangis Jalan Dengan Suami - "7.8 Bilion Manusia, Kamu Bertakhta Di Hati" 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Sibuk dengan misi kemanusiaan di merata tempat, siapa sangka dalam diam Heliza Helmi telah berkahwin dengan seorang jutawan bernama Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman. Pernikahan tersebut ibarat mengejutkan satu Malaysia kerana pasangan ini langsung tidak pernah mendedahkan hubungan istimewa kepada umum. Daripada Facebook sampai ke TikTok, penularan pelbagai video detik-detik hari bahagia mereka cukup menunjukkan betapa ramai yang turut menumpang bahagia.

BACA : [VIDEO] Macam Mana Nak Tahu Dia Tu Jodoh Kita? Heliza Helmi Kongsi Formula

Comelnya Heliza malu-malu nak sarung cincin

Salah satunya yang paling mendapat perhatian adalah rakaman ketika kedua-dua berada dalam adat membatalkan air sembahyang. Dikenali sebagai seorang wanita yang sangat menjaga ikhtilat, pengantin baru berusia 36 tahun ini kelihatan terketar-ketar saat cuba menyarungkan cincin di jari suaminya sendiri. Justeru, Datuk Mahadi terlihat begitu berhati-hati memakaikan aksesori berkenaan sebelum diajar oleh seorang mak cik.

Sepuluh kali taip caption tapi masih gagal mencari ayat yang sesuai…The moment she walked in, saya nangis

Bukan sahaja para peminat, pastinya rakan-rakan baik kepada Datin Seri Heliza juga terharu dengan berita baik tersebut. Ini termasuklah dengan Dayah yang gagal menahan air mata setelah melihat mempelai berkenaan berjalan seiringan menuju ke meja makan beradab. Terlihat mempelai juga menangis saat jalan beriringan dengan suaminya disaksikan tetamu lain.


Moga kita punyai 1 matlamat yang sama

Pada malam tadi, Datuk Mahadi juga sempat memuat naik posting terbaru sekali gus meminta doa yang baik-baik semoga perkahwinannya bersama isteri bahagia hingga ke Jannah. Menulis kapsyen dengan bait-bait kata indah, beliau turut berharap penyatuan berkenaan mempunyai matlamat sama tak lain tak bukan melayari alam rumah tangga mengikut cara Islam yang sesungguhnya.

Kredit : Intagram Mahadi BZ, Aqoimran, Dayah


Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Anak Dipenjara Punca Nahas Laura, Ibu Santai-“Kena Pandai Pilih Awek Lepas Ni”
🔥[VIDEO] Depresi Akibat Tak Jadi Kahwin, Lelaki Kesedihan Tenung Katil Pengantin
🔥Insan Kurang Waras Sering Bertandang, Owner Kedai Tersentuh Tengok Tengah Solat

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Youtube

Facebook