Hiburan

Hampir Sebulan Alami Keguguran, Fasha Sandha Tak Serik Nak Hamil Lagi

Pada awal bulan lalu, aktres Fasha Sandha memberitahu satu berita mengejutkan apabila dia mengalami keguguran saat usia kandungannya mencecah 7 minggu. Namun, pelakon hebat ini menyatakan bahawa keguguran yang dialaminya itu bukanlah gara-gara dia memberitahu umum kehamilannya terlalu awal. Malah, dia menganggap apa yang telah terjadi bergantung pada rezeki dan nasib seseorang itu.

BACA : Baru Seminggu Gugur Dah Jalan Beraya, Fasha Sandha Ditegur Tak Jaga Pantang

Ada orang hamil 5 bulan pun boleh gugur

Hal ini kerana ketika Fasha hamil anak keduanya iaitu Puteri Raysha Jemyma, dia turut memberitahu akan perkara tersebut kepada orang ramai walaupun kandungannya di peringkat awal.

Jelas Fasha ketika ditemu bual menerusi satu portal hiburan, dia tidak kisah apa orang mahu perkatakan kerana terpulang kepada mereka yang ingin menilai kerana semuanya berbalik kepada soal rezeki.

Jika hamil lagi, saya perlu banyak berehat

Tambah pelakon drama bersiri ‘Syurga Yang Kedua’ lagi, selepas ini dia akan lebih berjaga-jaga jika diberikan rezeki untuknya hamil sekali lagi pada masa akan datang. Walau bagaimanapun, Fasha akui di usianya ini memang mempunyai risiko namun apa yang dia belajar adalah tidak terlalu aktif pada masa hadapan.

Fasha dan suaminya yang juga aktor Aidil Aziz telah mendirikan rumah tangga pada tanggal 30 Mac lalu dalam sebuah majlis tertutup yang dihadiri ahli keluarga dan rakan terdekat.

Sumber : mStar