Cinta & Perhubungan Hiburan

“HaeYang Family Is Complete”– Foto ‘Keluarga’ Hael & Dayang Buat Ramai Bersemut

Seperti yang diketahui umum, penyanyi terkenal Hael Husaini dan Dayang Nurfaizah merupakan kolaborasi yang sangat mantap dan juga sering mencuri tumpuan ramai. Hubungan rapat ini mula dihidu sejak mereka membuat persembahan di Anugerah Juara Lagu (AJL 33) yang berlangsung awal tahun lalu. Terbaru, Hael telah memuat naik fotonya dengan penyanyi berusia 38 tahun itu persis sebuah keluarga yang bahagia di laman Instagram.

BACA : [VIDEO] Aksi Spontan Hael Buat Dayang Undang Kecaman Ramai !

Alhamdulillah last Syawal

Turut kelihatan dalam foto ini adalah anak saudara kepada Dayang yang bernama Zahraa Aiesha Mohd Ifyian atau lebih mesra disapa Yaya dan juga anak angkat penyanyi lagu ‘Jampi’ iaitu Helena Hael dalam rona baju sedondon berwarna hitam.

Menjengah ke IG Dayang pula, pelantun lagu ‘Di Pintu Syurga’ dan ‘Lelaki Teragung’ ini turut berkongsi videonya bersama Hael ketika sedang menyanyi. Menurut hashtag yang ditulis oleh Dayang, mereka berbuat demikian adalah untuk menjalani latihan sebelum mengadakan konsert.

HaeYang family is complete

Foto yang dikongsikan oleh Hael itu ternyata telah mencuri tumpuan ramai apabila para netizen berasa sweet melihat kesepadanannya dengan Dayang lalu membanjiri komen mereka di entri tersebut. Malah, ada juga netizen mendoakan yang terbaik buat couple ini jika benar mereka mempunyai hubungan cinta.

Sumber : IG Hael Husaini Dayang Nurfaizah