Hiburan

[VIDEO] ‘Diterjah’ Aliff Ketika Buat IG Live, Reaksi Bella Bikin Ramai Kagum!

[VIDEO] 'Diterjah' Aliff Ketika Buat IG Live, Reaksi Bella Bikin Ramai Kagum! 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Selepas mengambil keputusan berpisah dengan Aliff Aziz, Bella Astillah nampaknya semakin mendapat perhatian ramai sekaligus pintu rezekinya juga terbuka luas. Disaat Bella sibuk meneruskan hidup seperti biasa, Aliff Aziz pula dilihat semacam tidak keruan dan masih belum move-on. Jika terdahulu dia sibuk memuat naik semula gambar Bella dan anaknya ke Instagram dengan kapsyen sweet, kali ini dia ‘menerj4h’ masuk pula ke sesi IG live Bella.


Baca : Mengaku Cacah Tatu Nama Bella Guna Inai, Aliff Aziz Dibasuh Netizen

Kalau aku memang dah nangis…Bella ni memang sangat tabah

Rakaman video tersebut mula menjadi bualan hangat di Twitter sejak semalam. Mendapat lebih kurang 24,000 perkongsian, Bella juga seakan terkedu apabila bekas suaminya itu muncul dalam video tersebut dan mula memberikan salam. Bukan sekadar sempat bertanya khabar, malahan suasana semakin sayu apabila Bella menjadi touching setelah Aliff menyebut tentang ‘keajaiban’.

Daripada apa yang ditunjukkan oleh Aliff Aziz, dia nampaknya seolah-olah terus berusaha untuk mendapatkan perhatian daripada bekas isterinya itu.


[VIDEO] 'Diterjah' Aliff Ketika Buat IG Live, Reaksi Bella Bikin Ramai Kagum! 2

Selepas menyaksikan video tersebut, netizen pula menyifatkan Bella ini terlalu lembut hati kerana masih tenang melayani perangai Aliff Aziz. Tidak ketinggalan, ada juga yang merasa sedih dan beranggapan bahawa mereka berdua masih belum move-on dan merindui sesama sendiri.


Inilah yang dikatakan insan berjiwa besar…Tak semua orang memilikinya

[VIDEO] 'Diterjah' Aliff Ketika Buat IG Live, Reaksi Bella Bikin Ramai Kagum! 3

Sedih pula tengok Aliff ni…Tapi masa ada tak nak hargai

[VIDEO] 'Diterjah' Aliff Ketika Buat IG Live, Reaksi Bella Bikin Ramai Kagum! 4

Ketahuilah bahawa Bella malas layan Aliff…Tapi dia kesian

[VIDEO] 'Diterjah' Aliff Ketika Buat IG Live, Reaksi Bella Bikin Ramai Kagum! 5

Kalau aku dekat situ, confirm aku terus end live

[VIDEO] 'Diterjah' Aliff Ketika Buat IG Live, Reaksi Bella Bikin Ramai Kagum! 6

Sumber : Twitter Arina

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Propa Dirasuk & Jelir Lidah, Watak Lola & Che Yah Dalam Dukun Diva Dipuji Lawak
🔥Genggam Kuat Katil Ketika Contraction, Ramai Kesian Muka Almy Nadia Merah Padam
🔥Posisi Kek 5 Tingkat Uqasha & Kamal Jadi Bualan, Risau Pengantin Termasuk Kolam

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook