Hiburan

[VIDEO] ‘Diterjah’ Aliff Ketika Buat IG Live, Reaksi Bella Bikin Ramai Kagum!

Selepas mengambil keputusan berpisah dengan Aliff Aziz, Bella Astillah nampaknya semakin mendapat perhatian ramai sekaligus pintu rezekinya juga terbuka luas. Disaat Bella sibuk meneruskan hidup seperti biasa, Aliff Aziz pula dilihat semacam tidak keruan dan masih belum move-on. Jika terdahulu dia sibuk memuat naik semula gambar Bella dan anaknya ke Instagram dengan kapsyen sweet, kali ini dia ‘menerj4h’ masuk pula ke sesi IG live Bella.

Baca :ย Mengaku Cacah Tatu Nama Bella Guna Inai, Aliff Aziz Dibasuh Netizen

Kalau aku memang dah nangis…Bella ni memang sangat tabah

Rakaman video tersebut mula menjadi bualan hangat di Twitter sejak semalam. Mendapat lebih kurang 24,000 perkongsian, Bella juga seakan terkedu apabila bekas suaminya itu muncul dalam video tersebut dan mula memberikan salam. Bukan sekadar sempat bertanya khabar, malahan suasana semakin sayu apabila Bella menjadi touching setelah Aliff menyebut tentang ‘keajaiban’.

Daripada apa yang ditunjukkan oleh Aliff Aziz, dia nampaknya seolah-olah terus berusaha untuk mendapatkan perhatian daripada bekas isterinya itu.

Selepas menyaksikan video tersebut, netizen pula menyifatkan Bella ini terlalu lembut hati kerana masih tenang melayani perangai Aliff Aziz. Tidak ketinggalan, ada juga yang merasa sedih dan beranggapan bahawa mereka berdua masih belum move-on dan merindui sesama sendiri.

Inilah yang dikatakan insan berjiwa besar…Tak semua orang memilikinya

Sedih pula tengok Aliff ni…Tapi masa ada tak nak hargai

Ketahuilah bahawa Bella malas layan Aliff…Tapi dia kesian

Kalau aku dekat situ, confirm aku terus end live

Sumber : Twitter Arina